Zienky prosím o radu, keďže nemám skúsenosti. Prvé tehotenstvo bolo bezproblémové, otehotnela som hneď, pôrod vyvolavany. Teraz sa snažíme o druhé a 4. mesiac. Minuly mesiac mi meškala ms 3 dni (test c. 1), no po 3 dňoch meškania prisla ms, bola silnejšia ale len prvé 2 dni, potom už ok. Tento mesiac som si test robila 2 dni dozadu (foto c.2).. včera ms neprišla a dnes už zasa špiním, test negatívny..myslite, že je to dôvod na vysetrenie u gynekológa, či takéto testy a následná menstruacia sú “normálne”?
na prvom sa nieco rysuje... ale na druhom obrazku nevidiet nic ..viete ani tie testy niesu niektore spolahlive a stoja kopu penazi
Na druhej nic nevidim...prva foto, k tomu trosku viem...vlastne zena otehotnie a odide to prv nez vobec zena zisti ze tehotna...tzv mikropotrat...stava sa to dost casto, zena len pociti silnejsi menzzes...zalezi kolko mas rokov, ale ak si mlada a zdrava tak to zatial na lekara nie je
@littleloves na prvej vidím čiarku na druhej nič moc, ja by som ešte počkala urobila test za 5 dní a potom by som to keď tak riešila ďalej.
@nofani podla mna vsetky testy tu co su foto maju 2 ciarky teda aj ty a aj autorka
@littleloves
tvrdenia ako načo sa ponáhľať s návštevou lekára, ma neskutočne vytáčajú,ved ešte aj čakať do 3.mesiaca..veď nejde o život...to sú čisté perly.. vždy som riešila hneď..a vždy mi išlo o život..2 mimomaternicove tehotenstva..a ešte podozrenie na molárnu graviditu..nie všetky sme ako cez kopirák
Jaaj ženy, keďže sa tu pýtame ohľadom tehotenskych testov, či je tam niečo vidieť, nečakáme odpoveď,, prečo tak skoro robiť tehotensky test ", ani jedna z Vás nevie v akej situácii je tá druhá
tiež som špinila namiesto menzesu a bola som tehu...test som si nerobila, len o pár týždňov som išla k lekárovi...
@poopsie ale zas ani mimomaternicové tehu nemá každá...tiež som zato aby sa neutekalo hneď k lekárovi..😉
@deti95060810 tak však jedna tu už taká bola co čakala, lebo veď na MK písali ze netreba ísť hneď a prišla v minúte dvanástnej k lekárovi... normálny lekár .. takých ktorých som mala ja,nemali pindy, zobrali krv a hneď sa vedelo,či je to dobré,či zlé podľa výšky HCG a pritom to bolo v období meškajúcej menštruácie..aj na ultrazvuku vie pekne vidiet kde sa chytilo..netreba čakať na srdiečko mesiac..
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.