Ahojte milé žienky,... Chcela by som vedieť Váš názor na tento test. Kedže sa snažíme už dlhšie a doteraz vždy nega, už som myslela že zas nič a teraz mi vyšiel takýto test. Neviem či si to len nahováran ale vidím tam //.Mala ste niektorá takýto test a boli ste naozaj tehu?Jasné že ráno spravím ďalší ,no už teraz som taká happy že sa možno vážne zadarilo...tak by som rada vedela vaše skúsenosti. Ďakujem vopred a prajem pekný zvyšok večera 😍
Ja som tak mala ☺
@dominikaskvasik
Tehula! Na 100% 🙂
@lenka54321happy 🙏🏻 Joooj kiež by ... dúfam silno že máte pravdu ❤️
@dominikaskvasik tiež to tam vidím 🙂
Už ti mešká ms ?
Tiež vidím // mne tiež tak začínalo a postupne silnela druhá ciarka o pár dni urob znova či silnie ...✊
@jeanne14 no ja mam MS velmi velmi nepravidelnu cize kazdy mesiac iny datum ,tazko povedat ale podla poslednej som nejake 2-3 dni pred ocakavanou MS
Ak je ciarka do ruzova si pravdepodobne tehotna ja som mala tiez taku a uz ma maly vyse 2.5r 😊
Pozitívny jak oči ;)
Pozitivny gratulujem
Sprav zajtra z ranneho
@dominikaskvasik aj ja som tak mala slabulinka ciarka,testla som sa uplnym inym testom a tam to bolo jasne viditelne
Tak nieco tam je uvidis o par dni ci bude silniet skus este urobit dalsie
Aj áno voľačo....☺️Opakovať cca za týždeň....ak si veľmi nedockava zajtra k dr na krv tam ti na 💯% povedia...
Pekný vecer....držím palce 🤗🤗🤗
@dominikaskvasik velmi drzim palce 💜
Babule ranný identický s večerným,zrejme to ešte chce pár dní...teda dúfam🙏🏻
@dominikaskvasik hcg rastie zhruba kazde 2dni ;)
@anka1706 skus dat normalnu fotku,toto je akesi poupravovane.
ako povedala by som, ze to vyzera nadejne ale aj tak by to chcelo este nejaky ten lepsi pokus. daj potom vediet ako dopadol dalsi test
Baby,ďakujem každej ktorá drží pršteky ♥ Ste super...Mám ešte jednu otázočku.Myslíte že keď skúsim ClearBlue Plus (pri ňom udávajú určenie už 5 dní pred MS) oplatí sa skúsiť to ?Máte niekto skúsenosti že Vám to potvrdil alebo vylúčil pred MS? Ďakujeeem ♥
@dominikaskvasik ukaze ti to takisto ;) ja som to skusala. Mas ho jasne pozitivny,mne pekne ukazal vzdy ten z lekaren plus,kazetkovy.
Treba to ďalej sledovat. Ja som mala slaby prúžok po umelom oplodnení. Šla som na krv, a bolo ešte nizke hcg. Po opakovanom teste krvi zmizlo úplne, čiže to bolo len tzv chemické tehotenstvo = embryo sa nevyvijalo ďalej. Ak bude ale prúžok silniet, tak vieš ze je to na správnej ceste. Slabý prúžok znamená ešte nizke hcg. Držím silno palce, aby silnel.
@kiirkee Aaano rozumiem,ďakujem pekne ♥
@dominikaskvasik skus mama test z lekarne, on ma viac farbiva v sebe , ja som mala na teste pepino uplne slabulinku ciarku a na mamateste silnu.
@dominikaskvasik ja som mala rovnaký test, den pred vynechanim MS, potom som uz len o dva dni urobila clear blue a ten uz ukazal + 2-3 a teraz mam doma skoro 8 mesačného junaka 🙂 Takze myslim ze gratulacie su na mieste 🙂
@anicka182 Juuuj to je krááásne gratulujem k mimču ♥ dúúfam že máte pravdu
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
No niečo tam vidim ✊🍀