Ahojte, robila som si dnes test a tam biela ciarka .. moze to byt farbivom alebo len presvitajuci kanalik ? Toto sa mi stalo uz na druhom teste .. viem ze kanalik je sivy, tenky.. tak som ostala pozerat na ten test jak ouk 🤣
Kamoška ti dáva zbytočné nádeje....
@len_nig nedala mi nadej lebo hned som si myslela ze to bude len nejaky kanalik 🙂 .. aj ked by som sa uz potesila pozitivnemu testu .. od 9dpo mam ruzove spinenie, dnes som 11 dpo ale kedze test negativny tak asi len nejake.premenstruacne spinenie aj ked som to este nikdy nemala .. pockam uz do MS ktora ma prist v nedelu
na testovanie je ešte zbytočne skoro.. niekomu môže síce ukázať aj na 11 deň, ale väčšine asi ukáže až po vynechaní ms..
na väčšine testov sľubujú "včasnú detekciu tehotenstva" :D mne pri prvom tehotenstve ukázalo slabú čiarku 5 dní od meškania a pri prvom o dosť skôr..
pardon, teraz som si všimla, že som sa pomýlila a už sa to nedá opraviť.. pri prvom tehotenstve ukázalo neskôr, pri druhom skôr :D
@miska0948 aj mne má prísť MS v nedeľu a nedočkavo očakávame do testovania. Držím palce 🙂
@javiemneviem držím palce 🙂 ja by som ani netestovala ale to špinenie mi bolo take podozrivé, nikdy som to nemala , ale tak všetko je raz prvy krat 🙂
@miska0948 ja som tiež tento mesiac mala spinenie. A celkovo príchod MS je brutálny. Mna zvyčajne tri dni pred MS začnú bolieť prsia a ide to. Teraz má prsia bolia už 9 dni... a všetko je nejaké intenzívnejšie 😀 prajem nám obom dve čiarky 🙂 daj potom vedieť ako si dopadla 🙂
@javiemneviem jasneeee, aj tg daj vediet drzim palceeeee
Načo si si robila ďalší test, ked ti ešte ani nemeska ms a k tomu ešte s takou nízkou citlivosťou?
@miska0948 juuuj tak to vyzerá nádejne 🙂 verím že bude silnieť 🙂 a ja testujem tiež pred MS. Proste my ženy sme od prírody zvedavé 🙂 včera bol test biely, uvidíme čo dnes 🙂
@javiemneviem ahoj ako 😊
@leyla9 ahoj, tak v očakávaní stále 🙂 dnes na teste mi ukázalo extrémneho ducha ... ale takého že som ho hľadala pod každým svetlom :D až nato, že dnes som mala na toaletaku trosku ružovej krvi a asi po hodinke trosku biely výtok, tak som myslela, že došla MS, aj podbrušku boli ako pri MS, ale nerozbehla sa. Tak som v napätí 🙂. (Foto fotena makrom, takze vidno každý detail).
@leyla9 nie biely ale hnedý 🙂
@dominika_sk aj niake príznaky ci?
@javiemneviem niečo tam vidím kedy ma príst ms?
@leyla9 zajtra. No dnes ten výtok má znepokojili. Uvidíme, čo bude ráno a či sa MS rozbehne 🙂
@javiemneviem držím ti palce ✊👶ja som tak raz bola vyšiel slaby duch a najprv špinenie jeden cely deň na ďalší den sa ukázala uz aj jasna krv ale celý den len kvapky hlaky po krvy žiadna normálna ms a na 3ti den sa spustila 🙈🤦♀️
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Kanálik, podľa mňa, v prípade pozitívneho testu by sa to miesto zafarbilo.