Ahojte, myslite že test už je pozitívny ? Kedy je najlepšie sa pokúšať?
ešte nie, vyzerá že zajtra/pozajtra už by mohol byť
@lucka27375 ja som.nikdy nemala druhú čiarku silnejšiu alebo tak isto silnú ako kontrolnu. A už mám dve deti a pôjdeme do tretieho.
@queen_el ani toho 6.8 večer?
@katarina51941 ja som už tehotná bola minulý rok v novembri lenže v 18 týždni som musela na potrat.. A to sme len raz sa spolu pokúšali a hneď to vyšlo ( žiadne testy som neriešila) .. A minulý mesiac som si robila tiež ovulacne testy a ani jeden pozitívny, a aj sme sa pokúšali a nič
@lucka27375 styk je mat najlepsie 1-2 dni pred samotnou ovulaciu aby spermie stihli dojst tam, kam mamu.takze najvyssi cas....drzim prsty 🙂
@sadika ďakujem krásne 🙂
@lucka27375 kúsok tam chýba, aspoň podľa fotky to tak vyzerá. Možno si to prešvihla, ale ak to bolo včera večer a ďalší dnes ráno, tak ten dnešný by mal byť pozit. No ja by som sa nespoliehala na 100% iba na testy, keď si chceš byť istá ovuláciou tak meraj bazálnu teplotu alebo kašli na to 🙂 snažiť sa môžete kedykoľvek, či to bude v deň ovu alebo deň pred, si myslím že je jedno
@queen_el tak pokúšame sa radšej každé 3 dni cca tak dúfam že to bude dobre všetko ✊✊✊
@lucka27375 áno každé 2-3 dni je akurát 🙂 ak sa blíži ovu tak každý 2. deň
@lucka27375 my sme si vždy dávali pozor. Ale pri prvej sme si povedali že to skúsime a.hned na prvý krát sa zadarila. Potom sme si zase dávali pozor a tak isto pri druhej. Hneď na prvý krát. Nikdy som neriešila testy. Bolo mi to jedno. Len teraz som ich začala riešiť keďže sme mali sex a praskol nám kondom🤣 tak som si spravila ovu test na druhý deň a ten bol presne taký ako máš ty. Možno trošičku silnejší. Tak čakám či príde ms či nie.
@lucka27375 Podla mna toho 06.08 je to pozitivne
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.