Je tento ovulačný test pozitívny?

cucka5551
15. máj 2021

Prosím vás robím si testy na ovuláciu je podľa vás ten včerajší test pozitívny? Je ešte šanca otehotnieť keby dnes skúsime alebo je už neskoro... Ďakujem vopred

milka1988
15. máj 2021

@cucka5551 určite skúste nemáte tým čo stratiť a hlavne po poslednom pozitívnom teste dochádza ( pozor nemusí) na to je dobrr merať aj bazalnu teplotu) ovulácia do 12-24 hodín. Niekde uvádzajú až do 36 hodín. Čiže šup šup snažiť sa dnes aj zajtra ešte ;)

cucka5551
autor
15. máj 2021

@milka1988 popravde bazalnu teplotu som si nikdy nemerala takže nemám s tým vôbec skúsenosti musím naštudovať ďakujem

milka1988
15. máj 2021

@cucka5551 nie je to zlozite, aspon viem kedy po pozitivnom teste u mna dojde k ovulacii a ci skutocne aj bola lebo to ze je test pozitivny neznamena ze ovulacia aj bude. moze folikul zaniknut, alebo neprasknut a je z toho cysta kym ty si uz v tom ze ovulacia bola

hanka555
16. máj 2021

Pozotivny nie je...ale behom par hodin uz moze byt, odporucam testnut este treba za 3hod

cucka5551
autor
16. máj 2021

@hanka555 ďakujem myslela som si že test z 14.5 je dosť silný nakoľko 15.5 je už slabulinka čiarka ale je pravda že 13.5 som si zabudla urobiť test možno by bol pozitívny

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre