Ahojte dievcata, prosim, je ovu test pozitivny? Kedy pride ovu? Test som robila vcera a dnes.
@natalka1983 aj mne sa ten spodný zdá pozitívny. Ovulácia by mala byť o tuším 12-24 hodín. Je to v pribalovom letáku. Niekto tvrdí, že to, či skutočne prebehla ovulácia, potvrdí len zmena bazalnej teploty.
Ano je... Tak vela stastia. Je dobre snazilkovat dnes & zajtra... Ked sa da pozajtra tiez🙂 Vela stastia
Ako ale hovori predchadzajuca dievcina len bazalka moze potvrdit ovulaciu. Ale taktiez treba byt optimisticka a hovorit si ze prebiehla:D
Vsetky moje ovu testy vyzerali ako tvoj zo vcera, aj lekar povedal ze to na ovulku nevyzera a ten moj neovulacny cyklus ma uz riadne kope a 23.tyzden robi radost ;) mysli pozitivne, stat sa moze cokolvek, siiiiilno drzim palceky 🙂
@natalka1983 držím palce aby sa vám to podarilo 🙂 😉
Pozitivny.. Dnes sexik a pozajtra! .. Ovu na stane do 24hod.
@candies
@meredith83
@hennyinnsbruck
@tinatitti Zienky, myslite ze moj ovu test je uz pozitivny? (Robim 1x).Dakujem
@jankapresov ja si myslim ze za chvilu tam bude... ja som to mala podobne... pockaj pridam fotky... Horne boli rano a dolne vecer...
@jankapresov áno 🙂
@bylinkaa ano este kusok tomu chyba
@janka15791 mozno este trosku....dost slaba foto
@jankapresov ..po vysuseni su ciarky rovnako silne..nazivo lepsie.. uvidím este zajtra 😊
Dnes už negatívny.. čo to znamená?
@janka15791 odkedy boli ciarky rovnako silne tak v priebehu 24-48 hod prebehne ovulacia.Cize dnes alebo zajtra.
@jankapresov ďakujem..tusim ze dnes..pobolieval ma lavy vajecnik 😅
@linday áno
Ahojte baby menstruacia mi meska mala som ju dostat 5 maja zatial nic akurat v podbrusku mam bolesti uz asi 2 tyzdne prsia nebolia robim si aj ovulacne testy a dnes mi visiel asi pozitivny. Mozem mat 2x ovulaciu za jeden cyklus? Alebo to moze byt aj tehotenstvo? Poobede som si robila aj tehotensky ten je negativny. Budem rada ak mi napisete co si o tom myslite dakujem
@marika3108 ahoj ako si dopadla
@noemikatka
Mrcha dosla😞, ake ochvilku uz dalsia ovu bude😊
@zaraban ešte nie asi bude už zajtra✊
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@natalka1983 podľa mna ano