Je tehotenstvo po dvoch potratoch rizikové?

janpra778
6. júl 2017

Ahojte žienky,prosím vás : je tehotenstvo po dvoch potratoch "automaticky" brane ako rizikové? Tie ktoré ste to zažili ako to prebiehalo? Ležali ste v nemocnici? Dakujem (:

pininka
6. júl 2017

@janpra778 ja som mala len jeden potrat ale hned druje tehu brala moja doktorka ako rizikove a predpisala mi duphaston a chcela ma hned aj vypisat. Myslim ze po dvoch potratoch sa isto treba setrit,ale neviem preco si potratila,takze tazko povedat ci budes lezat v nemocnici. Mozno len ak bude naznak nejakych problemov.

marty_4
6. júl 2017

ked nepozname dovod tak je to tazko povedat ale myslim, ze po dvoch potratoch by si si mala davat pozor aj sama, bez toho aby sa tehotenstvo pokladalo za rizikove. ale osobne si myslim, ze ta bude chciet dat na rizikove aby sa nic neriskovalo 🙂

luli222
7. júl 2017

Isla by som rozhodne na rizikove, ja som "len " po jednom missed abort a v 2. tehotenstve som bola vypisana od zaciatku, tak mala som k tomu aj kopec dovod zdravotnych ale babo je donosene, uz len pockat teraz na porod. Podla mna je miminko dolezitejsie vsetko ako ostatne a oddych naozaj pomaha 🙂 takze ked Ti lekar doporuci PN, neodmietaj a uzivaj stastne tehulkovanie 🙂 drzim palec ;)

juvalu
8. júl 2017

Zalezi od lekara, mna ani po 3 potratoch automaticky nevypisal, az po 2 navstevach pohotovosti s krvacanim

janpra778
autor
11. júl 2017

Ďakujem žienky (;

ross13
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre