Tretí odspodu je robený včera, posledné dva dnes
Tak potom neprebehla? Alebo som nestihla otestovať? Lebo dnes už slabne test
Ze by bol naozaj len pár hodín pozitívny a ja som to nestihla? Lebo silniet mi už určite nebudú
@atomiclena bud si nezachytila alebo nebola. Presnejšie určenie ti zabezpeci meranie bazalnej teploty.
Tretí odspodu co bol robený včera som robila ráno možno že večer by bol pozitívny lebo ten je podľa mňa ltt a len kúsok mu chýba aby bol
@atomiclena bez bazalky to tazko povedat :( Ja robim jedno aj druhe a sedi to... 24h po takomto teste mi uz ide hore teplota a drzi sa potom hore tych 12-14 dni... ktory den cyklu si? Mne ked silnie ovulacny, tak rano je este slaby a poobede uz totalne silny, proste je to do par hodin...
@anjelicek26 presne aj mne. Ale ovu mavam tak do 48 hodin, niekedy ani neprebehne, ta teplota vela povie...
@atomiclena to,že to povieš ty,neznamená že je pozitívny. Pozri si návod. Tak máš napísané kedy je pozitívny,z týchto ani jeden.
@nelca0510 blablabla
@atomiclena Ten tretí odspodu môže byť pozitívny. To,čo ti tu píšu, neplatí u všetkých. Nikdy som na ovulačnom nemala rovnako silné obe čiarky a ovulácia prebehla. Mala som zhruba také testy ako ty. Merala som aj BT, tam som to videla, takže opakujem, to, čo tu verklíkujú na tejto stránke o ovu testoch neplatí pre všetkých.
@atomiclena vidno,aká je tvoja úroveň. Nerozmnozuj sa,ešte bude také aj tvoje dieťa. Sú negatívne.
Pozri, čo sa týka ovulačnych testov, skus sa tak nespoliehat až na ne, proste sa milujte pravidelne a hotovo
Ja napríklad som nikdy naozaj nikdy nemala ovulačny test pozitívny, ani zďaleka neboli rovnaké čiarky, a to som fakt testovala pravidelne, o rovnakej hodine, nie z prvého. Moču atď.proste nebol pozitívny.
A očividne ovulácia bola, keďže som momentálne 3x tehotná.
Takže za mňa tie testy nie sú úplne 100%, skôr tak orientačne
@atomiclena ja moc testom neverim,ja som nikdy nemala silnu druhu ciarku a som v 23tyzdni🤣😍
@nelca0510 lebo útočiť na dieťa je na úrovni, gratulujem ti tiež :D si ma rozosmiala
@leuska1991 no pekne 🤣🥰
@atomiclena toto bol môj ked sa nam podarila malá. Obávam sa že hento je zial nic 😔
@lienka.7 práveže viem presne na deň, že 18.2 kedy som tu písala som otehotnela. Aktuálne vážime 1300gramov a rodime mesiac november 🙂))
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ani jeden, musíš mať rovnako silné čiarky na ovulačnom