Je tam duch? 👻 ❤️

ludanis
3. feb 2020

Ahojte 😊 chcela by som sa opytat, ci je na teste nieco vidno, moje 👀 uvidia ciarku uz aj tam kde nieje 😊
Test je robeny teraz vecer

ludanis
autor
3. feb 2020
hennyinnsbruck
3. feb 2020

Ja bohužiaľ nič nevidím....

janickacrazy
3. feb 2020

je tam len ten kanálik a test si rob vždy ráno z ranného moču, tam sa to ukáže skor

ludanis
autor
3. feb 2020

@hennyinnsbruck dakujem 😊 tuzba po babatku niekedy tlaci ciarku aj tam, kde nieje

ludanis
autor
3. feb 2020

@janickacrazy bolo mi dnes troska nevolno, tak som myslela, ze snad 🙏🏼 Viem, ze testovat sa ma rano, len som nevydrzala s testom do rana 😂

zuzka1117
3. feb 2020

Podľa mňa nic

nelca0510
3. feb 2020

@ludanis nie

ivula0807
3. feb 2020

Ani ja bohuzial nic nevidim, negativny test

mirka807
3. feb 2020

Bohužiaľ nič tam nevidím

bettymacd
3. feb 2020

Ja vidím

ludanis
autor
3. feb 2020

@bettymacd aj mne sa zdalo a to preto lebo toto je pepino test a on je specificky tym ze ma tie kontrolne ciarky tak daleko od seba. Ale nechcem si robit nadeje lebo vela zien napisalo, ze tam nic nieje

bettymacd
3. feb 2020

Vidím tam dušika.
Skús skupinu snazilky tak to majú v oku
Držím palce ❤

nelca0510
3. feb 2020

@bettymacd to si robis srandu? Nedavaj zbytocne nadeje - prave pre toto sa robia testy az ked meska menzes

bettymacd
3. feb 2020

@nelca0510 preto keď som sa rok snažila otehotnieť a nedarilo sa som zrušila mk a to 2 mesiacov som bola v tom....otázka bola či tam niečo vidíme ja áno ,ty nie, život ide ďalej a dúfam budúcej maminke držíme palce ja aj ty

wejuska7910
3. feb 2020

@ludanis skus testy dr max maju viac farbiva a skus tak o dva dni

ludanis
autor
3. feb 2020

@nelca0510 lenze mne menzes meska, ale kedze ovulka bola 21 dc, som nejakych 10dpo. Ja nepotrebujem zbytocne nadeje, mam 3 potraty za sebou, rok a pol snazenia, len som chcela vediet, ci tam niekto vidi druhu ciarku tak ako ja. Ked napise niekto nie, podakujem za nazor.
@bettymacd povedala, ze vidi a popriala mi vela stastia. Nevidim v tom nic zle.
Niesom fanatik modreho konika, bola som tu davno, proste som chcela radu od zien, ktore maju viac skusenosti s takymito testami, pretoze stale pouzivam tento test ale toto sa mi stalo prvykrat.

andulka1988
3. feb 2020

Bohuzial,nic tam nevidim

mirkava
3. feb 2020

@ludanis nevidim nic, ale to nic neznamena, skus o dva dni este raz. Mne meskala tyzden, mysle som ze sa podarilo a nic po tyzdni meskania prisla. Nevadi, priroda si s nami niekedy zahra 🤔

nikapuggioni
3. feb 2020

Podľa mňa nič :(

ludanis
autor
4. feb 2020

@bettymacd tak dnes som skusila iny test dr.max a z ranneho mocu

hennyinnsbruck
4. feb 2020

@ludanis nič....

ludanis
autor
4. feb 2020

Lepsie mi to uz nejde odfotit

bettymacd
4. feb 2020

@ludanis silnie to každý 2 deň
Mne silnejšie ukázalo z poobedňajších testov

Najlepšie boli také červené tuším Rapid kúpené v Apotheka

Ja som robila prvý 7.9. ráno sa mi len zazdalo poobede už to bolo mierne vidno potom druhý deň akoby nič a 9.9 to už bolo fakt vidno
Písala som na snazilky a tak že nič atď nakoniec mám doma skoro 2r Jakubka ❤
Ak aj tento nevyjde nevadí vyjde ďalší....mne osobne sa to tam mari....možno na 10%

22patricia22
4. feb 2020

Na tých prvých tiež nič nevidím a tento posledný ktorý si pridala, mi príde už zlý. Vyskúšaj si spraviť ešte ráno test z raňajšieho moču. Ževraj vtedy býva najpresnejší

wejuska7910
4. feb 2020

@ludanis ziaľ asi nic z toho 😒

majoranka24
4. feb 2020

@ludanis Nic.😕

majoranka24
4. feb 2020

@22patricia22 Su negativne, tak podla mna je uplne zbytocne, robit dalsie testy.

ludanis
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre