Ahojte 😊 chcela by som sa opytat, ci je na teste nieco vidno, moje 👀 uvidia ciarku uz aj tam kde nieje 😊
Test je robeny teraz vecer
Ja bohužiaľ nič nevidím....
je tam len ten kanálik a test si rob vždy ráno z ranného moču, tam sa to ukáže skor
@hennyinnsbruck dakujem 😊 tuzba po babatku niekedy tlaci ciarku aj tam, kde nieje
@janickacrazy bolo mi dnes troska nevolno, tak som myslela, ze snad 🙏🏼 Viem, ze testovat sa ma rano, len som nevydrzala s testom do rana 😂
Podľa mňa nic
Ani ja bohuzial nic nevidim, negativny test
Bohužiaľ nič tam nevidím
Ja vidím
@ludanis skus testy dr max maju viac farbiva a skus tak o dva dni
@nelca0510 lenze mne menzes meska, ale kedze ovulka bola 21 dc, som nejakych 10dpo. Ja nepotrebujem zbytocne nadeje, mam 3 potraty za sebou, rok a pol snazenia, len som chcela vediet, ci tam niekto vidi druhu ciarku tak ako ja. Ked napise niekto nie, podakujem za nazor.
@bettymacd povedala, ze vidi a popriala mi vela stastia. Nevidim v tom nic zle.
Niesom fanatik modreho konika, bola som tu davno, proste som chcela radu od zien, ktore maju viac skusenosti s takymito testami, pretoze stale pouzivam tento test ale toto sa mi stalo prvykrat.
Bohuzial,nic tam nevidim
Podľa mňa nič :(
@ludanis nič....
@ludanis silnie to každý 2 deň
Mne silnejšie ukázalo z poobedňajších testov
Najlepšie boli také červené tuším Rapid kúpené v Apotheka
Ja som robila prvý 7.9. ráno sa mi len zazdalo poobede už to bolo mierne vidno potom druhý deň akoby nič a 9.9 to už bolo fakt vidno
Písala som na snazilky a tak že nič atď nakoniec mám doma skoro 2r Jakubka ❤
Ak aj tento nevyjde nevadí vyjde ďalší....mne osobne sa to tam mari....možno na 10%
Na tých prvých tiež nič nevidím a tento posledný ktorý si pridala, mi príde už zlý. Vyskúšaj si spraviť ešte ráno test z raňajšieho moču. Ževraj vtedy býva najpresnejší
@ludanis ziaľ asi nic z toho 😒
@ludanis Nic.😕
@22patricia22 Su negativne, tak podla mna je uplne zbytocne, robit dalsie testy.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.