Ahojte.
Možno som už nakazená tým "duchovaním" ale nemôžem si pomôcť, ja tam vidím črtať druhú čiarku. Pomôžte mi prosím.
Nic tam nie je
@natali408 nic tam nie je
@natali408 netreba sa tak vela pozorovat a robit si test az par dni po meskani menstruacie
nič tam nie je
Ani ja nic nevidim
Nehľadaj duchov, zbytočne si ubližujes...rob test až keď to mešká ms pár dní, vtedy to už bude jasné....
Nič tam nie je
@natali408 No ja som si robila tehotenský test už viackrát a keď som bola tehotná, tak tá druhá čiarka bola rovnako výrazná ako prvá. Tu žiaľ vidieť len jednu ☹️
Nič tam nie je., ked tak urob ďalší za pár dni
Tolko uhlov, tolko pozadi a ciarka len jedna...naco sa takto tyrat? Bud skus o 2 dni ranny moc alebo dojde ms
@natali408 myslim,ze taketo nadmerne sledovanie len skodi... ked budu meskat viacej, treba spravit test.
Načo takto "tlačíš na pílu"? To neprospieva ani Tebe, ani Tvojmu partnerovi ... čím viac chceš, tým mizivejšia šanca je ... psychika robí strašne moc ... prestaň sa na chvíľu testovať, užívaj si sex s partnerom ... aj dve čiarky prídu, držím palce 🙂
@natali408
dzulli1980 Ja to neviem popísať. Proste cítim sa akoby mi zobrali kus zo mňa...😢 neviem sa dať do kopýtať 😢 nevládzem
Ja Ti verím, určite je to ťažké, no takto si len ubližuješ ... vážne to treba na chvíľu vypustiť z hlavy, čím viac chceš, tým menej sa darí ... moooc Ti držím palce, aby to vyšlo 🙂
@natali408
@dzulli1980 ďakujem ti za podporu 😍
Mne sa zdá že na poslednej fotke je taká slabšia
Inak držím palce ❤
Bože žienky dúfam že je to pravda ❤
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Žiaľ ja tam vôbec nič nevidím.