Ahojte. Včera a dneska sme mali styk bez ochrany je tam dajaka šanca ze sa nám zadarí môžu vydržať spermie v tele až do ovulácie ? 🤗 Ďakujem
Máš presný cyklus? Odkiaľ presne vieš že máš ovu vtedy? Podľa appky? Môžeš mat ovu kľudne aj o týždeň neskôr. Nespoliehala by som sa na appku. Skus si ovu sledovať testami alebo bazalkou. Ale ak to máš presne tak šanca je vždy.
ja som používala rovnakú apku, a nenechávala so nič na náhodu. Podľa mňa by bolo lepšie ak by ste mohli mať sex aj priamo v deň ovulácie, to zvýši šancu. Alebo aspoň deň pred alebo po ovulácií. Nám sa to podarilo keď sme to presne tak robili.
Tak ako píšu @bibg @jaskolka je to veľmi individuálne a navyše, je to orientačné. Čisto teoreticky, ak by to bolo presne tak, ako píše appka, tak skôr nie ako áno. Ale to je fakt len odhad na základe priemerov. Sleduj skôr svoje telo ako aplikáciu v telefóne, odsleduj si hlien, akú má konzistenciu. Mne to viac-menej sedelo, ale tiež nemôžem vylúčiť, že som nemala ovuláciu +/- deň hore dole, ale mala som pravidelný cyklus, poznala som svoje telo. Otehotnela som na tretí mesiac a to sme sa ani nesnažili ako prvé dva. Milujte sa hlavne z lásky a s chuťou, v čase najvyššej pravdepodobnosti obdeň. Hlavne si to užívajte a nerieš.
tak este v nedelu majte nechraneny a mozno sa to podari, aj ked tieto aplikacie su len orientacne. no kazdopadne drzim palceky 🙂
Ja som otehotnela dlho pred ovulaciou, 2 dni po ms a telo asi ovulaciu vyvolalo. Takze mozne to je 😀 mozne je asi vsetko, plus spermie vydrzia aj par dni
Šanca tam je. Ale ako vravia, je to individuálne. Tiež používam tuto appku. Nám s priateľom “ušlo” v prvý deň keď tam bola kvetinka. Najprv som neverila, že z toho ostanem tehotná. Ale ja som mala celý život nepravidelnú menštruáciu, keď sa cyklus pohyboval v rozmedzí 27-34 dní. A v júli budeme traja ❤️
Ahojte, brala som antikoncepciu no nakolko teda sme sa uz s priatelom rohzodli mat dieta tak som ju prestala brat. KOnrketne KarlHeigh ale prestala som ju uzivat v 10dni balenia. Tych 10 dni som ju brala uz tak hala bala. asi 3 som si nedala a bolo aj krvacanie z toho. Po cely cas sme mali nechraneny pohl.styk. Po vysadeni som dostala silnejsie krvacanie ktore mi teraz uz konci(dnes je 6,den). Pred tyzdnom sme mali pohlavny styk 2x (teda uz ked som ju prestala brat) a zajtra planujeme opat sa pokusat.. prosim aka je sanca ze otehotniem. Neviem si takto vypocitat plodne dni ani ovulaciu kedze som prestala brat antikoncepciu po 10.dnoch.
Kedy najlepsie testovat? Za normalnych okolnosti by som vedela kedy a co ale teraz neviem kedy zvycajne v takychto pripadoch nastava ovulacia
Dakujem baby
@popuska toto je naozaj otázka skôr pre vešteckú guľu. Ak nevieš, či si mala ovuláciu, ťažko ti poradiť skúšať test. Na každom teste máš odporúčanie, že sa má robiť, ak menštruácia mešká. Podľa mňa si neotehotnela, ale čo ja viem, ženy už všelijako možne ostali tehu. Vydrž tento cyklus, uvidíš, či sa dostaví menštruácia. Potom si sleduj ovulku. A hlavne, nesnažte sa, ale milujte sa s vášňou a láskou. No ale ak teraz krvácaš, že máš menštruáciu, pri pravidelnom cykle prichádza ovulácia okolo 14 dňa cyklu, +/-. Teraz ti naozaj nikto nedá odpoveď a je zbytočné naháňať falošné nádeje a potom byť sklamaná.
@michaella24 dakujem,mas pravdu.vysadila som pred tyzden.prisla mi ms a dnes skoncila..tak verim ze ked uz zajtra ideme na vec tak sa nam podari..ano,my sa vzdy vasnivo milujeme..a babo je velmi zelane.
Ja som zatial vzdy dostala ovulaciu ten tyzden podla kalendara tak dúfam ze tento krát nesklame u mňa je to horsie ze priatel chodi na týždňovky prec stale a presne dneska odisiel tak pred cestou sme este mali sex tak dúfam ze sa zadari strasne túžim po tom babetku len jedna vec je v tom ze priatel sa este boji dajako a vzdy sa pred sexom pýta ci mam plodne alebo neplodné dní a podla toho mame sex takze on si dava este pozor ked mam plodne len dneska sa na to dajako zabudol spytat tak som zvedavá co s toho bude
no ak si priateľ stále neni istý či už je pripravený mať deti tak je podľa mňa šanca menšia. poznám veľa párov ktorým sa podarilo až keď obaja chceli. no uvidíš, budem držať palce 🙂
Ak je všetko tak ako ma byt, je pravdepodobnosť, že by si mohla otehotnieť. Ja mma doma 4mesacnu princeznú a vydržala čakať takmer 7dni 😀😀. Ak otehotnies tak to bude len a len dievča.
Tak uvidím ci to vyjde potešila by som sa ale nejdem si dávať falošné nadeje zatial 🙂 ked som si rano merala bazalnu teplotu tak vcera som ju mala 36,8 a dneska 36,3 a krcok mam vysoko a mäkký
No dneska som dostala ovulaciu tak som zvedava ci dajaka mala trpezliva spermika vydrzala☺️
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Spermie vydržia 3-5 dní pri dobrých okolnostiach, čiže je individuálne, kedy sa u teba uvoľní vajíčko, tie aplikácie sú orientačné. Neviem, či pravdepodobnu ovuláciu označuje ta plná ružová gulicka, ak áno, tak do nedele spermie neprežiju. 🙂