Muži keď su moc opitý a majú pohlavný styk bez ochrany žena neotehotny?
@blond_girl20 nie, lebo tie spermie su tak ozrate, ze nenajdu spravnu cestu a budu sa okolo vas prechadzat jednorozce.
@mauduska jasné že je to tak.... Opitý chlap má opité spermie, takže šanca že trafia do vajcovodu je predsa menšia 💡💡💡
@blond_girl20 no ak je moc opity, tak sa ziadny styk podarit nemusi. ale ak sa podari, tak zena otehotniet moze rovnako ako keby nebol opity.
Jasné, že sa dá ... švagor tak splodil syna, nacenganý bol na parádu, no "robotu" odviedol poctivo 👍
Najviac by ti vedeli rozprávať asi niektoré dievčatá na diskotékach, ktoré boli tiež opité a ostali tehotné 🙂 Takže áno dá sa. Či je opitá žena alebo muž.
Hej a narodí sa ti rovno aj decko s borkou v ruke
@blond_girl20 neotehotny? a co si myslis, ze opitost je nejaka forma ochrany? ako ti to vobec napadlo? zaklady (nielen) biologie 0 bodov...
@blond_girl20 A inak ty si si uz ujasnila, ci si lesba a mas priatelku, alebo sa snazis otehotniet a riesis biochemicke tehotenstva? Ci riesis pre istotu vsetko naraz? A k tomu este mas male dieta?
@blond_girl20 To je nejaky vyskum, kde hlavna podatata je opitost ako forma ochrany?
@prasiatko30 dakujem si mi urobila naladu po online výučbe :D
@blond_girl20 jasné že áno , a myslím že k takým tehotenstvam dochadza častejšie než plánovaným . 😉
@prasiatko30 😂😂😂 super bohovska odpoved, ine si ani nezasluzi, hned mam krajsi deñ👍
Ach jaj 🤦🏼♀️ a teraz som sa už naozaj presvedčila, že ľudia sú neskutočne blbí... Ty si touto svojou otázkou fakt prerazila dno tuposti 🤦🏼♀️
Baby pšttt🤫 ona je alebo bola opýta keď to pisala 🙉🙉🙈😄😄😄😄😄
@blond_girl20 prirodoveda 4 ročník
@tenerifka
@martinusik91 ja ked som to videla tak som myslela, ze oplujem pc 😂😂😂 v poslednej dobe je tu prilis vela takychto skvostov - no ale pobavi taky nudny pondelok to bol a zrazu toto. Tu niekto asi robi sutaz kto sa opyta vacsiu ptakovinu a kolko ludi mu na to bude trpezlivo a vazne odpovedat 😂🤦🏽♀️
A ja užívam antikoncepciu, a to len stačí mužovi naliať trosku domácej 🤦♀️
@rosabel ja som tak nadávala na long island 😅
@blond_girl20 je úplne jedno ci je, alebo nie je muž opitý. Otehotnieť môžeš rovnako.
Tie tvoje otázky, rozum sa zastavuje 🤦♀️ však vyskúšaj
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
to je čo za kravinu zase... jasné, že je to blbosť. môže žena otehotnieť aj tak.