Je šanca otehotnieť s opitým mužom?

blond_girl20
11. okt 2021

Muži keď su moc opitý a majú pohlavný styk bez ochrany žena neotehotny?

mauduska
11. okt 2021

to je čo za kravinu zase... jasné, že je to blbosť. môže žena otehotnieť aj tak.

prasiatko30
11. okt 2021

@blond_girl20 nie, lebo tie spermie su tak ozrate, ze nenajdu spravnu cestu a budu sa okolo vas prechadzat jednorozce.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
michaela789
11. okt 2021

@mauduska jasné že je to tak.... Opitý chlap má opité spermie, takže šanca že trafia do vajcovodu je predsa menšia 💡💡💡

sisa_s
11. okt 2021
janetinka27
11. okt 2021

@blond_girl20 no ak je moc opity, tak sa ziadny styk podarit nemusi. ale ak sa podari, tak zena otehotniet moze rovnako ako keby nebol opity.

dzulli1980
11. okt 2021

Jasné, že sa dá ... švagor tak splodil syna, nacenganý bol na parádu, no "robotu" odviedol poctivo 👍

hoffmanka
11. okt 2021

Najviac by ti vedeli rozprávať asi niektoré dievčatá na diskotékach, ktoré boli tiež opité a ostali tehotné 🙂 Takže áno dá sa. Či je opitá žena alebo muž.

ella_price
11. okt 2021

Hej a narodí sa ti rovno aj decko s borkou v ruke

nafka0483
11. okt 2021

@blond_girl20 neotehotny? a co si myslis, ze opitost je nejaka forma ochrany? ako ti to vobec napadlo? zaklady (nielen) biologie 0 bodov...

nafka0483
11. okt 2021

@blond_girl20 A inak ty si si uz ujasnila, ci si lesba a mas priatelku, alebo sa snazis otehotniet a riesis biochemicke tehotenstva? Ci riesis pre istotu vsetko naraz? A k tomu este mas male dieta?

rosabel
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kate211
11. okt 2021

@blond_girl20 To je nejaky vyskum, kde hlavna podatata je opitost ako forma ochrany?

martinusik91
11. okt 2021

@prasiatko30 dakujem si mi urobila naladu po online výučbe :D

1katus1
11. okt 2021

@blond_girl20 jasné že áno , a myslím že k takým tehotenstvam dochadza častejšie než plánovaným . 😉

tenerifka
11. okt 2021

@prasiatko30 😂😂😂 super bohovska odpoved, ine si ani nezasluzi, hned mam krajsi deñ👍

janka_23
11. okt 2021

Ach jaj 🤦🏼‍♀️ a teraz som sa už naozaj presvedčila, že ľudia sú neskutočne blbí... Ty si touto svojou otázkou fakt prerazila dno tuposti 🤦🏼‍♀️

noemikatka
11. okt 2021

Baby pšttt🤫 ona je alebo bola opýta keď to pisala 🙉🙉🙈😄😄😄😄😄

jankapepe
11. okt 2021

@blond_girl20 prirodoveda 4 ročník

prasiatko30
11. okt 2021

@tenerifka
@martinusik91 ja ked som to videla tak som myslela, ze oplujem pc 😂😂😂 v poslednej dobe je tu prilis vela takychto skvostov - no ale pobavi taky nudny pondelok to bol a zrazu toto. Tu niekto asi robi sutaz kto sa opyta vacsiu ptakovinu a kolko ludi mu na to bude trpezlivo a vazne odpovedat 😂🤦🏽‍♀️

oblecenie99
11. okt 2021

A ja užívam antikoncepciu, a to len stačí mužovi naliať trosku domácej 🤦‍♀️

oblecenie99
11. okt 2021

@rosabel ja som tak nadávala na long island 😅

ailiba
11. okt 2021

@blond_girl20 je úplne jedno ci je, alebo nie je muž opitý. Otehotnieť môžeš rovnako.

domka222
11. okt 2021

Tie tvoje otázky, rozum sa zastavuje 🤦‍♀️ však vyskúšaj

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre