Ahojte žienky idem k vám si po skúsenosť . Brala som tento cyklus letrozol a plus mi dnes pichol gynekológ ovitrelle. Na Sone videl aj na jednom aj na druhom po 2 folikuly vravel že 3 sú naozaj veľmi krásne a 4 je menší. Myslíte že je šanca otehotnieť keď ja aj priateľ sme v
Poriadku. Stretli ste sa s tým niektorá? Ako to bolo u vás?
@len_nig ani nám sa nedarí cca 2 roky. Dokttor keď robil sono bol veľmi rád vravel že ich mám 4 a že po tej inekcii prasknu všetky len mal toho strašne veľa dnes tak som ho nechcela zabávať.
Mne doktorka dokonca povedala že mi nedorastol folikul dostatočne ale že nech vyskúšame aj tak a vyšlo to 😊 tak držím palce aj tebe
@len_nig bože veľmi si ma potešila bodaj by to bol aj môj prípad 😊 ďakujem veľmi pekne za podporu
Mysli pozitívne, tam je asi dôležité dobre naplánovať to aby to vyslo 😁 ja som si mala pichnúť Ovitrelle piatok večer a snažiť sme sa mali nedeľu ráno, tebe ako kázal?
@len_nig dnes mi pichol ovitrelle a kázal mi snažiť sa do soboty a od pondelka mam užívať duphaston 10 dni a potom si urobiť test a následne prísť na krv. Ty so to mala ako ?
Ja som mala normálne čakal 2 týždne od tej nedele a po pozitívnom teste som mala začať užívať Progestenalle 😊 len netestuj sa zbytočne skôr ako minimálne tých 12-14 dni, lebo budeš mať pozitívne testy falošne
Nam stacil jeden folikul pri tejto kombinacii (teda az na to, ze my sme boli ale na IUI)..ty mozes mat aj trojcata😁
@len_nig áno to ma upozornil nato a s tým aj počítam ani nebudem robiť testy okolo 4 si mam urobiť a potom mu zavolať. Dúfam že to dopadne dobre nechcem myslieť už nato ak to teraz nevyjde tak inseminacia a ak ani to nie pôjdem na umelé 😀 takto si to plánujem a nakoniec nevyjde ani jedno z toho
@hederamonstera keby boli 😂 by som bola len rada len nech už je
My sme mali ísť na IUI aké keďže nedorastol ten folikul neisli sme a aj tak to vyšlo 😂 ale zas ja som tomu absolútne neverila, fakt že vôbec, tak asi som nemala ani stres 😊
Baby a ten letrozol sa dava aj ked zena normalne ovuluje, len sa dlho nedari? Preco mi ho nedali tiez :(
@petkasaurus neviem, ja som neovulovala 🤷🏻♀️ ale skús sa na to spýtať keď tak
@petkasaurus ja som sa nato pýtala lekára on mi nato povedal, že letrozol sa dáva vtedy ak je par v poriadku len sa niekedy nedarí hneď že ktomu treba dopomôcť. Ja som bola na všetkých vyšetreniach priateľ tiež a nezistilo sa nič. Aj na laparoskopii som bola. Tam záleží od toho čo ti je
@petkasaurus u mňa bolo to že len toto sa mu nezdalo ta ovulácia či je v poriadku keďže sa hneď z fleku pustil do všetkých vyšetrení a behom týždňa q pol som mala všetky skoro za sebou. Veľa záleží aj akého máš doktora.
@petkasaurus letrozol je ako clostilbegyt. Stimuluje vaječníky, preto ma 4 folikuly a moze mat teoreticky trojcata.
Ja sa spytam doktora, este ma cakaju dalsie vysetrenia, ze preco sa nedari a uvidime, by som mu toto navrhla.. Dakujem
@len_nig ahooj môžem sa ta prosím ta ešte niečo opýtať
Napíš mi správu kľudne
@len_nig písala som
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja, na prvý šup som takto otehotnela pri kombinácii Letrozolu a Ovitrelle aj keď predtým sa nám vyše 2 roky nedarilo 😊