Je pre otehotnenie dôležitá vyššia váha?

evuska_modry_konik
17. máj 2010

Ahojte baby,chcela som sa opýtať,či hrá veľkú úlohu pri otehotnení váha..Mám 175 cm,a 50 kg,čo je podváha,ale nikdy som nevážila viac.Vidíte v tom nejaký problém? (mám 22 rokov) 🙂
A ďaľšia pomoc,neviete mi poradiť nejakú dobrú knižku,aby som sa čo najviac dozvedela o tehotenstve,pôrode a tak? 😝

cathy77
18. máj 2010

evuska, ja som bola vlastne tiež stale chuda... zmenilo sa to až posledných par rokov(to mam 32 teraz). ked som ja otehu 1x,mala som 170cm a 52kg, čiže trochu lepšie ako Ty ale ajtak menej ako normal. nemyslim, že to je nejaky veľky problem, ak mas hormonalny profil v poriadku a normalny cyklus. nebudem ti pisat - skus pribrať - lebo sama viem, že to jednoducho nešlo. nabrala som až pri druhom tehu a potom to už ostalo - ja som spokojna, lebo teraz mam normalnu vahu 58kg🙂.Si ešte mlada,vaha pride s detmi...

bettynka222
18. máj 2010

evuska ja meriem 178 cm a vazim 52 kg, niekedy 55. s otehu nebol problem, skor s potratmi, ale to uz suviselo s niecim inym (vrodena porucha krvnej zrazanlivosti). este aj teraz pocas tehu ked osm bola na morfologickom utz, tak tam dr nahadzoval aj moju vysku a vahu a v 5 mesiaci mu vysla podvaha......

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre