Ahojte baby,chcela som sa opýtať,či hrá veľkú úlohu pri otehotnení váha..Mám 175 cm,a 50 kg,čo je podváha,ale nikdy som nevážila viac.Vidíte v tom nejaký problém? (mám 22 rokov) 🙂
A ďaľšia pomoc,neviete mi poradiť nejakú dobrú knižku,aby som sa čo najviac dozvedela o tehotenstve,pôrode a tak? 😝
evuska ja meriem 178 cm a vazim 52 kg, niekedy 55. s otehu nebol problem, skor s potratmi, ale to uz suviselo s niecim inym (vrodena porucha krvnej zrazanlivosti). este aj teraz pocas tehu ked osm bola na morfologickom utz, tak tam dr nahadzoval aj moju vysku a vahu a v 5 mesiaci mu vysla podvaha......
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
evuska, ja som bola vlastne tiež stale chuda... zmenilo sa to až posledných par rokov(to mam 32 teraz). ked som ja otehu 1x,mala som 170cm a 52kg, čiže trochu lepšie ako Ty ale ajtak menej ako normal. nemyslim, že to je nejaky veľky problem, ak mas hormonalny profil v poriadku a normalny cyklus. nebudem ti pisat - skus pribrať - lebo sama viem, že to jednoducho nešlo. nabrala som až pri druhom tehu a potom to už ostalo - ja som spokojna, lebo teraz mam normalnu vahu 58kg🙂.Si ešte mlada,vaha pride s detmi...