Je pozitívny?

monci17
2. sep 2024

Ovulacia
Ahojte baby myslite ze je uz pozitivny ??

sophiiiiia
2. sep 2024

@monci17 ahojky. Mala som rovnaký a na druhý deň už slabol, myslím že to je už pozitívny. U mňa aspoň bol určite ☺️

katariiinkaa
2. sep 2024

Ahoj, podľa mňa mu ešte trošku chýba, skús spraviť aj večer, to by už mohol byť krásne pozitívny 🙂

spanielka44
2. sep 2024

Ahon skús spravit ešte o 3 hodiny a uvidis 🙂

monci17
autor
2. sep 2024

@spanielka44 dakujeem baby skusim ked pridem z roboty☺️☺️

viky_21
2. sep 2024

Ešte trošku mu chýba ale ja by som sa už začala snažiť 🙂

kitycat
2. sep 2024

@viky_21 presne. Uz to skratka tmave je dost, tak uz by som plodila

nikapuggioni
2. sep 2024

@monci17 ahoj podľa mňa ešte trosku chyba. Skus večer a uvidíš🙂 u mňa takto. Prvé dva vrchné sú včerajšie a 3 spodné dnešné

spanielka44
2. sep 2024

Inak ja som otehotnela keď som mala ovulácne testy takéto slabe, aj keď sú to z digi testu mi prídu aj tak úplne slabucke 🙂

katariiinkaa
2. sep 2024

@spanielka44 tieto sa vyhodnocujú inak ako tie klasické palickove 🙂 keď je dnu ta tyčinka, svieti naňho take svetielko ktoré ho prežiari a potom sa zobrazí na základe toho výsledok. Rovnako ako digi tehotenský test, tiež sa vyhodnocuje inak ako klasické, čiže ťažko to porovnávať.

spanielka44
2. sep 2024

@katariiinkaa ja som napríklad na klasických ovulacnych testoch ovuláciu mezachytila 😏 len týmito digitálnymi tým že tam bol smajlik 😁

monci17
autor
2. sep 2024

@kitycat urobim zajtra a hodim sem ci bude tmavsi alebo uz bledsi

monci17
autor
2. sep 2024

@spanielka44 robila som dnes aj digi ale nejak zle som to urobila a zasvietila mi tam kniha🤷🏽‍♀️🤷🏽‍♀️

spanielka44
3. sep 2024

@monci17 tak bol pokazený test 😄

monci17
autor
3. sep 2024

@spanielka44 takze je to dneskaa,snazili sme sa vceraa uz ale😀

nikapuggioni
3. sep 2024

@monci17 krásne pozitivny testik. Stačí ze ste sa snažili včera a dobre by bolo ešte zajtra. Keďže ivu nastane o 12/48 hod 🙂🫶

katariiinkaa
3. sep 2024

@monci17 super načasovanie 😀 ja by som to kľudne ešte aj dnes poistila keď bude chuť

monci17
autor
3. sep 2024

@katariiinkaa anoo dnes poistime lebo priatel odchadza prec😀

sophiiiiia
3. sep 2024

@monci17 a už máte bábätko? Či prvé 😍

monci17
autor
3. sep 2024

@sophiiiiia druhee budew uz mam 7 rocneho chlapca

monci17
autor
3. sep 2024

@sophiiiiia taku hrubu som nemala este nikdy😀😀

sophiiiiia
3. sep 2024

@monci17 wau kokos😍 mi vyrazila oči. Držím palce! Pociťuješ aj ovulačné príznaky?

monci17
autor
3. sep 2024

@sophiiiiia jasnee vsetky😀😀

monci17
autor
3. sep 2024

@sophiiiiia keby bola aj tehotenska taka

monci17
autor
3. sep 2024

@sophiiiiia a mame sa aj dneska snazit ci uz nie? Lebo sme mali vcera aj predvcerom

katariiinkaa
3. sep 2024

@monci17 mne vysvetľovala gynekologička že stále, nehľadiac na to ako často je styk, sa uvoľnia len kvalitne dozrete spermie. Čiže nikdy nie sú menej kvalitne, len ich moze byt menej. Nám sa podarilo otehotnieť až pri styku každý deň počas plodných dni napríklad 🙂 ak budete mat chuť, kľudne to poistite, určite tým nič nepokazis.

sophiiiiia
3. sep 2024

@monci17 bude nebojkaj😘 jasne aj dnes ani neváhaj

nikapuggioni
3. sep 2024

@monci17 i ja dnes takto 🥰 takže o cca 2 týždne budeme testovať spolu 🙏 držím palce nech sa nám ro podarí 🙏🙏

monci17
autor
4. sep 2024

@nikapuggioni anooo budeme testovat spolu ale ja az ked bude ms meskat nechcem ziadne sklamania🙏🏽🙏🏽

nikapuggioni
4. sep 2024

@monci17 ja práveže neviem kedy mam dostať menzes keďže ovu som mala na 34DC. Som.prvy cyklus po vysadeni HAK takže som vedela ze sa mi rozhádže cyklus. Myslela som si ze bud to bude anovulak alebo posunutá menštruácia. Takze ja počkám cca 14/16 dní a budem testovať. Teda ak by náhodou neprišla mrcha 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre