Ovulacia
Ahojte baby myslite ze je uz pozitivny ??
Ahoj, podľa mňa mu ešte trošku chýba, skús spraviť aj večer, to by už mohol byť krásne pozitívny 🙂
Ahon skús spravit ešte o 3 hodiny a uvidis 🙂
@spanielka44 dakujeem baby skusim ked pridem z roboty☺️☺️
Ešte trošku mu chýba ale ja by som sa už začala snažiť 🙂
@monci17 ahoj podľa mňa ešte trosku chyba. Skus večer a uvidíš🙂 u mňa takto. Prvé dva vrchné sú včerajšie a 3 spodné dnešné
@spanielka44 tieto sa vyhodnocujú inak ako tie klasické palickove 🙂 keď je dnu ta tyčinka, svieti naňho take svetielko ktoré ho prežiari a potom sa zobrazí na základe toho výsledok. Rovnako ako digi tehotenský test, tiež sa vyhodnocuje inak ako klasické, čiže ťažko to porovnávať.
@katariiinkaa ja som napríklad na klasických ovulacnych testoch ovuláciu mezachytila 😏 len týmito digitálnymi tým že tam bol smajlik 😁
@spanielka44 robila som dnes aj digi ale nejak zle som to urobila a zasvietila mi tam kniha🤷🏽♀️🤷🏽♀️
@monci17 tak bol pokazený test 😄
@spanielka44 takze je to dneskaa,snazili sme sa vceraa uz ale😀
@monci17 krásne pozitivny testik. Stačí ze ste sa snažili včera a dobre by bolo ešte zajtra. Keďže ivu nastane o 12/48 hod 🙂🫶
@monci17 super načasovanie 😀 ja by som to kľudne ešte aj dnes poistila keď bude chuť
@katariiinkaa anoo dnes poistime lebo priatel odchadza prec😀
@monci17 a už máte bábätko? Či prvé 😍
@sophiiiiia druhee budew uz mam 7 rocneho chlapca
@sophiiiiia taku hrubu som nemala este nikdy😀😀
@monci17 wau kokos😍 mi vyrazila oči. Držím palce! Pociťuješ aj ovulačné príznaky?
@sophiiiiia jasnee vsetky😀😀
@sophiiiiia keby bola aj tehotenska taka
@sophiiiiia a mame sa aj dneska snazit ci uz nie? Lebo sme mali vcera aj predvcerom
@monci17 mne vysvetľovala gynekologička že stále, nehľadiac na to ako často je styk, sa uvoľnia len kvalitne dozrete spermie. Čiže nikdy nie sú menej kvalitne, len ich moze byt menej. Nám sa podarilo otehotnieť až pri styku každý deň počas plodných dni napríklad 🙂 ak budete mat chuť, kľudne to poistite, určite tým nič nepokazis.
@monci17 bude nebojkaj😘 jasne aj dnes ani neváhaj
@monci17 i ja dnes takto 🥰 takže o cca 2 týždne budeme testovať spolu 🙏 držím palce nech sa nám ro podarí 🙏🙏
@nikapuggioni anooo budeme testovat spolu ale ja az ked bude ms meskat nechcem ziadne sklamania🙏🏽🙏🏽
@monci17 ja práveže neviem kedy mam dostať menzes keďže ovu som mala na 34DC. Som.prvy cyklus po vysadeni HAK takže som vedela ze sa mi rozhádže cyklus. Myslela som si ze bud to bude anovulak alebo posunutá menštruácia. Takze ja počkám cca 14/16 dní a budem testovať. Teda ak by náhodou neprišla mrcha 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@monci17 ahojky. Mala som rovnaký a na druhý deň už slabol, myslím že to je už pozitívny. U mňa aspoň bol určite ☺️