Ahoj baby.. Príkladam foto testu.... Je pozitívny však? Bože konečne, robím už 2 mesiace ovu testy a nikdy nebola testovacia čiarka silnejšia než kontrolná...... Takže včera sme mali s priateľom styk, budeme mať aj dnes.. A aj zajtra bude treba aby sa zadarilo ci stačí včera a dnes? Viem ze to nemusí vyjsť hneď na prvý cyklus ale tak viete.... Ďakujem. Za každú odpoveď 🙂
@marinecka95 😑 jaaaj a ja som tešila.... Keď ja vôbec neviem rozpoznať kedy mám ovu 😑
@aalzbetkaa ovu test zachytí zvýšený hormón LH. To, či ovu prebehla naozaj sa dá konštatovať len po folikulometrii, respektíve po odčítaní grafu bazálnej teploty.
@aalzbetkaa nespozorovala si hlien ani bolesť pod brušku? Vtedy môže byť ze je ovu ale taktiež bolesť ani hlien nemusíš mat😊 skúšajte aj každý den ked sa vam da vedcsia sanca ze sa trafite✊❤️
@pupafka321 Podla mňa to pozitívne je. Ovi zrejme prebehne dnes alebo zajtra. Držím prsty 🙂
@pupafka321 ešte nieje pozitívny skus večer alebo az zajtra uz by mohol byt ''🙂
@pupafka321 ešte nie je pozitívny 🙄🙈
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@aalzbetkaa pozitívny je na 1000% a milujte sa, kedy máte chuť 🙂 pozitívny ovu test ešte nemusí znamenať na sto percent prebiehajúcu ovulaciu