Dobrý večer,prosím vás normálne je pri uhniezdovani tupá bodavá bolesť na strane kde mi odstránili vajcovod ?
Ďakujem
@ingrida1127 určite to nie je normálne, uhniezďuje sa v maternici, nie na strane chývajúceho vajcovodu a už vôbec nie bodavou bolesťou. Skôr to môže byť bolesť po zákroku.
Tak nejaka bolest tam je... Ale urcite nie dlhodoba a velmi bolestiva.
Bola to iba krátka tupá bolesť ,len ma.prekvapilo že na tej strane kde nemam.vajcovod
@ingrida1127 bolest mohla byť uplne inde. Ja som pred par mesiacmi mala take neskutocne bolesti v pravom vaječníku ze som sa zobrala z roboty a utekala cez obednu prestavku ku gynekologovi a vobec nic som nemala s vaječníkom ale zistil mi zápchu v hrubom čreve, videl cez sono. 😂 takze bolest niekedy vyžaruje uplne inde a pri tom som odprisahala ze ma bolel pravy vaječník.
@ingrida1127
@snazilka_bio_mamka toto mi tiež napadlo, prenesená bolesť, hocijaký sťah maternice, vaječník, črevo prenieslo bolesť do miesta rany. Mňa aj roky po slepáku hocikedy zabolelo presne pod rezom, až som si myslela, že mi znova narástol 😅
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@ingrida1127 uff to ti asi nikto presne nepovie. No cokolvek co sa ti nezda, radsej skonzultovat s dr.
Ja som napr.uhniezdovanie vobec necitila, zato ovulaciu niekedy strasne...
Drzim palce ✊