Pred tyzdnom som dobrala prvu krabicku. 2x za den 1 tabletku. Mavam bolesti v podbrusku. Je to normalne? Moze sa nam zadarit? Ake mate skusenosti?
Ahoj,aj ja som brala clostil a tiež som mávala bolesti,,dr. mi povedal,že to je normálne,vtedy vaječníky pracujú tak ako majú,ony sa ešte aj zväčšia,takže je to dobre,ked máš bolesti 🙂
Ahojcek,chcem tiez spytat na clostilb.nemam skusenosti 1krat mi bol naordinovany,ale zial vtedy nam to nevyslo,muz nemal este vysetrene spermie,moze sa to skusit s clostilb.este znovu dalsi krat?dakujem za kazdu odpoved.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj, ja som clostík začala brať túto stredu pol tabletky ráno pol večer, tak mi to naordinovala moja lekárka. V nedeľu beriem poslednú dávku a 12 DC mi urobí folikulometriu. Zatiaľ som nepocítila žiadne vedľajšie účinky, ale bolesti v podbrušku sú podľa mňa v norme ak niesu príliš silné. A čo sa zadarenia týka, tak dôležité je aj tu správne načasovanie 🙂