Je možné, že ovulácia prebehne aj bez pozitívneho ovulačného testu?

7. dec 2023

Máte to niekto tak že nemáte pozitívny test ale podľa teploty/sona viete že ovu naozaj prebehla?

drahomirrra
7. dec 2023

Áno, v tento môj "anovulačný cyklus" som otehotnela 😀

nika23t
7. dec 2023

Áno. Ja som v živote nemala pozitívny ovulacny test a mam deti. Dr mi povedal, že to testovanie je úplne zbytočné a stresujúce pre zeny.

autor
7. dec 2023

@drahomirrra @nika23t ďakujem vam, hneď som kľudnejšia 🙂 Ja som práve včera mala dosť silný test, pár dní hlien ako bielko, bolesti podobné ovu bolestiam, dokonca aj dnes pokles teploty na 36,3 - takže všetko mi sedí na to že dnes by mala prebiehať ovulka.. tak uvidím čo bude zajtra za teplotu. Vy ste si sledovali ovulku aj inak ako testami?

nika23t
7. dec 2023

Ja len testy, a naozaj nikdy nebol pozitívny, počas celého cyklu, mesiac čo mesiac, stále negatívne. A keď som šla na vyšetrenie, tak som to spomenula Dr. Hneď mi povedal, že u mňa ovulacia prebieha normálne, potom ten zvyšok o testovaní. Prvý mesiac, čo som vykaslala na testovanie, som zhodou okolností otehotnela.

skrecok321
7. dec 2023

Ja som mala, takto sa tento mesiac- ovulacia potvrdená lekárom a ovulacne testy negatívne

bejka90
7. dec 2023

Ani ja som nemaka nikdy pozitivny len taku tmavsiu ciarku a dalsi den uz slabsiu :D

sunshine_18
8. dec 2023

Ani ja som nikdy nemala uplne 2 rovnako silne ciarky ale ovulacia prebieha mam to potvrdene dr + krvou

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre