Je možné, že mi ovu test ukazuje tehotenstvo?

20. okt 2021

Baby? Je možné že mi ovu test ukazuje tehotenstvo? Pozrela som menštruačný kalendár a mešká mi menzes 5 dni a dala som do googlu tak že vraj aj ovu test môže ukázať.

veronice
20. okt 2021

Prave si si odpovedala 😉 "ze vraj"... Moze, nemusi.... Naco sa nad tym zamyslat... Zbehni do. Dmky alebo lekarne, kup si normalny tehotensky test a uvidis nie "ze vraj" a "asi" ale URCITE ze na com si 😉 ak ti meska uz 5 dni tak uz uvidis jasny vysledok. Drzim palce nech ten tehotenaky test ukaze co si zelas 😊🍀❤️

mariska1989
20. okt 2021

To je slabé na to aby ti potvrdil tehu .ovu test sa dá použiť miesto tehu ale funguje na ten istý princíp čiže ho urobíš ráno s raného moču

pondelok01
20. okt 2021

@mariska1989 co je slabe? Ma tam ciaru ako svet. Je dost pravdepodobne, ze aj tehotensky bude pozitivny.

barus26
20. okt 2021

@mariska1989 po prvé to nie je slabé a po druhé ovu test sa nikdy nerobí z ranneho mocu 😀 po ďalšie pri 5 dnovom meškaní si tehu test moze urobiť aj o polnoci 😀

michaela789
21. okt 2021

Počula som aj ja už o tom že ovulačný vie zachytiť tehotenstvo, ale mal by byť vyslovene pozitívny - t.j. testovacia rovnako silná/silnejšia ako kontrolná. Tento pozitívny nie je. Je to obyčajný negatívny ovulačný test, ktorý druhú čiarku takejto intenzity ukazuje hocikedy počas mesiaca či žena je alebo nie je tehotná, či ovuluje alebo neovuluje.
Nemám to overené, len vravím čo som čítala.....
Proste, kúp si tehotenský test a otestuj sa ním, chceš predsa testovať tehotenstvo, či?

andrejkap123
21. okt 2021

@michaela789 odfoteny ovu test je viac nez pozitivny 😁😁😁

michaela789
21. okt 2021

@andrejkap123 sorry, mne sa to v hlave obrátilo, kontrolná s testovacou 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Každopádne, za tým že treba tehotenstvo testovať tehotenským si stojím! 😅 Na takéto experimenty by som sa nespoliehala.

luci_ba
21. okt 2021

ja som tomu nikdy neverila, že by mi ovu test ukazal tehotenstvo. Bola som vždy zastancom toho, že ovu test je na testovanie ovulacie a tehu test ukáže tehotenstvo. No a presne na takomto ružovom z Ali som mala kolajnice v čase meškania (trošku menej silne ako ty) a bolo to tehu

autor
21. okt 2021

Baby je to tehu 🙂 robila som si clearblue a mám 1+2

evita2176
21. okt 2021

Ano ukazuje😉

dejna_
21. okt 2021

Aj mne ukázal 🙃

leuska1991
21. okt 2021

Gratulujem🥰

autor
21. okt 2021

@leuska1991 Dakujem 🍀🥰

mariska1989
21. okt 2021

@barus26 po prvé ovu test sa dá použiť ako sa robí tehu test a to naj z raného moču ak ti má ovu test potvrdiť tehu treba ho robiť z raného moču . Toľko k tomu

mariska1989
21. okt 2021

@pondelok01 áno je mi to jasné že ako svet len som dlho nerobila ovu testy a na fotke to skôr vyzerá že tá druhá je kontrolná

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre