Je možné tehotenstvo s jedným vaječníkom?

zelva123
16. okt 2019

Pred mesiacom som bola na laparoskopickej operacii, mala som cystu na vajecniku a pri operacii mi museli odstranit cely vajecnik. Ostal mi uz iba jeden. Mate skusenosti s otehotnenim iba s jednym vajecnikom? Po akej dobe od operacie sa mozem zacat snazit o babatko? Dakujem za odpoved

lenullla
16. okt 2019

@zelva123 ahoj,moja maminka ma odjakziva len jeden vajecnik a sme traja..plus mala jeden potrat zial. Ale tak vlastne 4x dokazala otehotniet bez problemov. Cize sanca urcite je ☺️ Na druhu otazku ti zial neviem odpovedať,nakolko nemam s tym skusenost. Kazdopadne silno drzim palce,aby sa zadarilo ❤️

veronikaa006
16. okt 2019

ja mám len jeden priechodný a snažíme sa už 10 mesiacov, zatiaľ neúspešne...

fomelka
16. okt 2019

@zelva123 u každého to je inak, niekomu to ide inej žene zase nie, o tom sa poraď s lekárom

nikpa
16. okt 2019

@zelva123 kamoška zostala bez problémov ale naozaj je to individuálne. Držím palce aby sa postastilo rýchlo 😄

adrika222
16. okt 2019

Ja mam tieš len jeden vaječnik a mam dve zdrave dcerki. Ties som mala na vajecniku cistu. My sme sa snazili o par mesiacou. 6krat som potratila uz so neverila ze budem mat aj vlastnne dietatko a podarilo sa po operaci cisti po roku . Neboj ono sato podari treba cas. Drzim ti palce abi sa zadarilo.

lula313
17. okt 2019

Sesternica má jeden, endometriozu, povedali jej, že neotehotnie a už má dve dcerky

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre