Je možné tehotenstvo?

lucia811
29. jan 2019

Ahojte baby 🙂 snažime sa o babatko, a tento mesiac sme mali viac nechránených stykov cez plodné dni. Minulé mesiace sme sa snažili tiež, len priateľ bol v práci a tak niekedy to proste na plodné dni nevyšlo. No k veci 🙂 pár dní po plodných dňoch cca (4-5) som začala pocitovať zvláštne bolesti v podbrušku, píchanie na bokoch, raz tam raz tam. Inak žiadne viditeľné príznaky. Bolesť pretrváva do dnes a dnes som mala v nohavičkách aj bielý výtok. Čo vačsinou nemávam, kedysi som ho mala pred ms. Test som nerobila, čakám či príde ms. Má prisť za 4 dni. Myslíte že sa mohlo zadariť? Dakujem pekný večer 🙂

pininka
29. jan 2019

@lucia811 mohlo aj nemuselo, skús si urobiť test, už by tam slabá čiarka mohla byt

lalia25
30. jan 2019

@lucia811 otehotnieť môžeš hocikedy pri nechránenom
pohlavnom styku, pri plodných dňoch je len vyššia šanca na otehotnenie. Nám sa podarilo otehotnieť hneď prvý mesiac ako sme sa rozhodli pre bábätko a to sme začali po plodných dňoch....

lenkabukviarova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikolaadamova
2. okt 2019

Ahojte potrebujem radu snazili sme sa s priatelom pret 3 tizdnami o detatko po sexe ma velo zabolelo pod brusko do praveho poka trvalo to mozno 2 sekud a po 3 tidznom ma velmi bolelo pod brusko do praveho boka a krize us som si mislela ze ma. Meszes no niemam na druhi den ma niebolelo nic ani nieboli porade mi ze coto je vlasne dakujem☺

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre