Je možné otehotnieť počas ovulácie, keď používame kondómy?

27. apr 2021

Zdravim vás skúsené ženy 😇🙂 potrebujem od vás radu prosím vopred hovorím kto sa nechce vyjadriť nech nepíšu nech si každý blbé komentáre nechá pre seba 🙂 .
Začala som sexuálne žiť pred tromi mesiacmi priateľ je v robote nemáme tak často pohlavný styk čiže nie som skúsená ešte jak iné ženy preto si idem pre radu lebo nechcem otehotnieť antiku brat nechcem lebo mama nechce
Aby som si hormoni ničila ani ja nechcem 🙂. Preto používame kondómy len neviem kedy mám plodné dni čítam na internete že sa dá odsledovať podľa hlienu a vraj plodne dní nie sú pred ms je to asi vtipné ale povecte mi
nazor.JE MOZNE OTEHOTNIET V DNI OVULACIE AJ PRI POUZITI KONDOMU?? AJ KEBY PARTNER NEEJAKULOVAL DO KONDOMU???

babovka2321
27. apr 2021

Nam s manzelom kondom niekolkokrat praskol, stat sa to moze. Ale ked chces kombinovat kondomy + prerusovany styk, sanca otehotniet je miziva. No napriek tomu jedina 100% ochrana je nesexovat. Ked je sex, vzdy je sanca otehotniet.

matkahelka
27. apr 2021

kondomy su povazovane za najbezpecnejsiu formu antikoncepcie. ak nesexujete casto, odporucam kondom poistit aj pharmatex cipkami, v pripade, ak by kondom praskol. ja vsak nepoznam v mojom sirokom okoli nikoho, komu by sa to stalo (s kamoskami, kolegynami sa bezne o sexe bavime), ja som 6 rokov fungovala na kondomoch, partneri sa normalne do mna (do kondomu) urobili a neotehotnela som. ak vy pouzijete kondom a partner ejakuluje mimo, riziko je bliziace sa k nule.

katka13katka
27. apr 2021

S kondómom by som to ani neriešila, malá šanca, že by sa zadarilo.

cervenaruza123
27. apr 2021

Pri uplne kazdom sexe, akokolvek chranenom, je vzdy nejaka sanca otehotniet. Pri kondome je uplne minimalna. Ale nic nie je 100%, len tak 99%.

any_soj
27. apr 2021

Pozri stránku lpp.sk, tam je dobré vysvetlené, ako sledovať svoju plodnosť.

anonym00000
25. dec 2021

Ako to vtedy dopadlo?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre