Je možné otehotnieť na 10 deň cyklu? Cyklus mávam tak 30-31 dní
No pravdepodobne ovulaciu na 10 deň ak mávaš 30dc mat nebudeš lebo lf môže mat tak max 16 - 17 dní.. Takže nie, ale spermie môžu prežiť aj 2-3-4 dní v ojedinelých prípadoch aj 6 dní, takže v t prípade ak si mala sex na 10dc môžu prežiť až do ovulácie 🙂.. Záleží kedy je ovu
Určite je, ja som tak otehotnela. 😊
Ved zalezi kedy je ovulacia…ale ak mas 31 dnove cykly, tak 10dc ovulacia s najvacsou pravdepodobnostou nebude.
Otehotniet mozes kedykolvek pocas cyklu
Otehotnieť môžeš len v deň po ovulácii zo sexu,ktorý je buď v ten deň alebo predtým pár dní .
Na 10.deň pri tvojich cykloch je šanca- aj keď dosť malá.
Ja som mavala cykly tak 31-33 dni, ale niekedy aj dlhsie. Prekonala som covid a v tom case viem, ze sex sme mali po menzese, asi 10-ty den cyklu s tym, ze naozaj mavam ovulaciu neskor, spolahli sme sa, ze to naozaj do 17-teho dna nevydrzia spermie a co sa stalo? No otehotnela som a na 25 DC som uz mala pozitivny test. Akoze je malo pravdepodobne, ze sa to takto posunie pri 31dnovom cykle, ale mne sa to stalo 2x. Raz-2x za rok mam kratsi cyklus. Nikdy neviem, ktory to bude 🤭.
@mell27 naozaj a aký ste malý dlhý cyklus?
@nevenka priateľ hovorí že sa nič nemôže stať keď mám také dlhé cykly
@nevenka fakt ste mali pozitívny test tak skoro už ?
Ja som mavala od porodu pri 28-30 cykle ovulaciu na 5-8 den po ms. Neviem preco, ale tak son aj druhy raz planovane otehotnela. Toto musis iba odsledovat. Navyse ja mam kratke ms, max 3 dni. A to mam 39 rokov
No jedno dieta spravene prvy den po konci ms, druhe na max 8 den, odkazujem priatelovi, ze hrat tuto ruletu je hazard 😂
Otazkaje, kedy ti prebehne ovulacia a ako dlho spermie preziju. Mozes mat 100 cyklov, kde ovulacia prebehne 17ty den a v dalsom cykle moze kludne prebehnut na 12ry den. Dopredu nikdy nevies, kedy ovulacia prebehne.
Ukážkový, cca 28 dní.
tehotenský test mi ukázal jasnú pozitivitu už 5 dní pred očakávanou menštruáciou. Test som si robila iba zo srandy, lebo som mala jeden nazvyš doma a začali mi chutiť zvláštne kombinácie jedál 😃
Ale môže sa stať, mávala som 33-35dnove cykly. Ovuláciu cca 18-22 deň.
A plesk mám dieťa, robený i hormón. Profil a ovulácia musela byť hneď po menzese, skoro cez😂 inak si to vysvetliť nevieme. 😂.
@zuzanaete veru, prve dve deti neviem, kedy, ale predpokladam, ze az po 15-tom dni urcite. Tretie dieta 12-ty den cyklu, 14-ty bola ovulacia ako z knizky, stvrte dieta sex na 10-ty den a ovu neviem, kedy prebehla. Len to, ze ja mavam cykly 33-39 dni, vacsinou 36,37, ale vravim, ze 1-2x do roka byvaju aj kratsie.
@autorka zober si 12 poslednych cyklov a z nich vyber najkratsi, vydel dvoma a odrataj 7 dni. Vyjde Ti posledny "bezpecny den". Ak mas najkratsi cyklus 28 dni, tak 28/2=14, 14-7=7. Posledby bezpecny den cyklu mas 7, max. 8-my den cyklu. Ale toto je len nejaka statistika. Stat sa nic nemoze po potvrdenej ovulacii, to sa ale sleduje bazalnou teplotou, nie vypoctami.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Je možné otehotnieť kedykoľvek počas cyklu, ak je nechránený styk a prebieha ovulácia.