Dobry deň, ahojte,
Prosím o radu a skúsenosti ... od 16tich rokov som brala HAK, pretože bez nich som nemala menzes . Stalo sa, že aj polroka som nedostala menzes . , pred piatimi rokmi som podstúpila interupciu, vo veľmi včasnom začiatku tehotnosti približne 6,7 týždeň . Odvtedy som brala s väčšími či menšími pauzami HAK. HAK som vysadila v júli v strede užívania pretože mi bývalo zle a tabletky som aj tak vyvrátila ... samozrejme menzes neprišiel, takze v utorok mi doktor pichol agolutin. Menzes mi prišiel včera. Chcem sa poradiť, či je možné otehotnieť, keď mám problémy s menzesom a bola som na interupcii . Ďakujem velmi pekne
@nika11103 moze a nemusi. UPT do 12 tt je normalny kyret ktory robia maminam po MA, porode, aby odstranili sliznicu maternice. Ak by to bolo take riskantne tak to nerobia. Je tam nejake percento komplikacii, ale minimalne.
@nika11103 a este- sama vidis ze problemy s menzesom si mala i predtym, takze to bude skor vinou tvojho hormonalneho systemu ako kyretu.
Na tvojom mieste by som hľadala príčinu, prečo nemáš menzes pol roka, lebo tam bude nejaký problém. HAK ti upraví menzes iba zdanlivo, to menzes ani nie je - to je ale teraz už jedno.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mozne je vsetko. Sama si toho prikladom kedze si uz raz tehotna bola.