Je možné otehotnieť 5 dní pred ovuláciou?

alexandricka97
1. júl 2018

Ahojte žienky, s mojim priateľom sa snažíme o bábätko, a chceš som sa opýtať keď Ovulacny deň mám teraz 5.7, ale spali sme spolu naposledy včera lebo som do prace na týždeň, neviete či by to náhodou vyšlo, nemáte niektorá skúsenosti s tým? Že aj 5 dni pred ste otehotnela teda respektíve že spermie vydržali 😏😏 Ale mám aj dosť v poslednej dobe bolesti v podbrušku akoby som už mala ovullaciu ale neviem 😏

extempore
1. júl 2018

5 dní asi spermie nevydržia živé, podľa mňa tak max. 3 dni. To by musela potyka vystretliť.

alexandricka97
autor
1. júl 2018

Škoda 😏😏 a práve neviem, lebo keď má to brucho tak boli 😏 kiežby to vyšlo 😏

evittam
1. júl 2018

@alexandricka97 Po ejakulácii môžu spermie prežiť vo vnútri ženského tela až päť dní.
Tekutina v ženskom rozmnožovacom ústrojenstve totiž za bežných okolností obsahuje živiny, ktoré spermie využívajú na svoje prežitie.

alexandricka97
autor
1. júl 2018

@evittam 5 dni by bolo tak akurát dobre, ale čo má byt bude možno mi príde plodný deň aj skôr, lebo teraz mám MC pravidelný zasa tak možno to bude inak 😌❤️ Stále verim že by to tak bolo

extempore
1. júl 2018

@alexandricka97 môže sa stať, že budeš mať ovuláciu aj skôr.. ale ak sa náhodou v tento mesiac nepodarí, nebudď sklamaná, vyjde to inokedy, držím palce

alexandricka97
autor
1. júl 2018

@extempore ďakujeme 😊 budem písať určite ak sa MS nedostavia 😌

lilka5566
1. júl 2018

@alexandricka97 držím palce, možno si mala skôr ovuláciu.ja som otehotnela 5 dni pred MS, 😊😊

alchemilkazltozelena
1. júl 2018

@alexandricka97 ja som otehu 3 dni pred ovu drzim palce vsetko je mozne..a ozaj mame dievcatko 🙂

alexandricka97
autor
1. júl 2018

@lilka5566 gratulujem 😊😊 no možno áno, lebo poznam kedy ma bolieva v podbrušku, ale robila som si dva testy keď mi meškali dva dni, síce hneď za sebou ale nič jedna čiarka tam bola, bola som dosť sklamaná naposledy tak som si povedala že teraz už počkám ak by dlhsie meškali, nebudem hneď skúšať o týždeň, počkám či sa dostavia, snáď neprídu a budú dve čiaročky 😄😄😍

alexandricka97
autor
1. júl 2018

@alchemilkazltozelena ja stále verim že to vyšlo 😊 nechcem si namyslat ani byt sklamaná potom ale 😏😏 Gratulujem ❤️ Si toho príkladom že sa to predsa len dá 😊😊 dievčatko by som aj ja chcela prvé ale hlavne aby bolo zdravé dieťatko nič viac nezáleží 🙂

pininka
1. júl 2018

@alexandricka97 spermie vedia prezit aj tyzden, no to sa uvadza v literature, konkretne to nemusi tak byt. Ale drzim palce aby sa podarilo

asia83
2. júl 2018

Ja som otehotnela deň-dva po skončení menštruácie.

alexandricka97
autor
2. júl 2018

@asia83 :O to naozaj? 😊 gratulujem 😊

asia83
2. júl 2018

@alexandricka97 Ale to pri malej. Teraz má 2 roky a 3 mesiace. 😉👍

zuzka0605
2. júl 2018

da sa...pri dcere som tak

alexandricka97
autor
2. júl 2018

@zuzka0605 ja by som si aj urobila zasa test ale ešte je asi skoro 😏😏
@asia83 tak to už veľká slečna 😍

chiara8
3. júl 2018

@alexandricka97 Aj my sme sa teraz snazili 5-4 a 3 dni pred ovu aj po tak Dufam ze MS nepride.Drzim palce aby sa mesiaciky nedostavili ani tebe .Daj vediet ako si natom ☺

libawet
3. júl 2018

@alexandricka97 otehotnieť môžeš aj cez menzes, predstav si.

bluka2
3. júl 2018

Možné je všetko, ale pravdepodobne to je veľmi málo. Dajú sa pozrieť grafy na nete.

bluka2
3. júl 2018

Máš šancu tak 1:20

bluka2
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bluka2
3. júl 2018
janynyna
3. júl 2018

@alexandricka97 ja si myslim,ze otehotniet sa da vzdy ☺☺☺ drzim silno palce 😊😊😊

chiara8
3. júl 2018

@janynyna Aj ja si to myslim..Pretoze ziadna niesme tabulkove a PRÍRODA JE ZLOŽITEJŠIA 😉

ullala
3. júl 2018

Ked mas 17 a nechces otehotniet, tak to mozne je, ale ak mas 30 a chces otehotniet, tak to nepojde 😀 (trochu na odlahcenie)

alexandricka97
autor
4. júl 2018

@janynyna ďakujem veľmi pekne 😍❤️

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre