Je možné otehotnieť 2 dni pred ovuláciou?

beeruska555
12. nov 2024

Ahojte 🙂 snažíme sa l ďalšie dieťatko a styk sme mali 2 dni pred mojou ovuláciou potom musel manžel
Pracovne odist takze viac sme bohužiaľ spolu neboli. Je možné aj takto otehotnieť alebo sa môžem zmieriť s tým že tento mesiac to nevyjde ?
Je tu reálne niekto kto takto už otehotnel ?
Ďakujem za odpovede 🙂

monicazbb
12. nov 2024

@beeruska555 jasné, spermie v ženskom tele prežijú aj 5 dni.. čiže šanca je veľka.

thirstymonk
13. nov 2024

My. Sex dokonca 4 dni pred ovulaciou. Plod ma 6 mesiacov. Vela stastia.

jaskolka
13. nov 2024

Pravdaže, spermie si vedia počkať si viac dní.

zuzanaete
13. nov 2024

Otehotniet sa da iba cez ovulaciu, ale spermie si vedia 3-5 dni pockat. Drzim palce.

thirstymonk
13. nov 2024

@zuzanaete niekde som cital, ze v kazdom cykle ma zena 12 hodinove okno, pocas ktoreho moze otehotniet. Ale uz sa mi nechcelo zistovat, ci to je aj pravda.

beeruska555
autor
13. nov 2024

Ďakujem vám krásne za odpovede tak som sama zvedavá či sa niečo podarí 🙂 lebo 2 deticky už mame a vždy sa nám podarili presne v deň ovu 🙂

glade22
13. nov 2024

@thirstymonk vajíčko žije max 24 hodín 🙂 je to až zázrak, že sa to vôbec podarí, nie? Životnosť spermií síce to okno rozšíri, ale aj tak 🙂
Nad vznikom života nikdy neprestanem byť v úžase!

thirstymonk
13. nov 2024

@glade22 Áno, mňa však oveľa viac fascinuje spájanie haploidných buniek a že vznikne jedinečná DNA. To je úchvatné.

nevenka
13. nov 2024

@beeruska555 nase tretie dieta ja zo sexu 2 dni pred ovulaciou a stvrte dokonca 4-5 pred ovu, tam neviem presne.

beeruska555
autor
13. nov 2024

@nevenka wow ďakujem za odpoved mám troska nádej že to môže vyjsť 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre