Dá sa otehotnieť 2-3 dní pred ovuláciou pri miernom zápale močových ciest?
da...
ano
Da sa prejst cez cestu aj mimo zebru? 🤔
Jasne, ze da. Spermie nejaky ten den vydrzia v tele zeny.
Nie, neda sa otehotniet pred ovulaciou. Ale da sa otehotniet zo sexu, ktore prebehol pred ovulaciou, lebo spermie vedia prezit v zenskom tele aj niekolko dni. Ale bez tej ovulacie sa NEDA otehotniet! Co maju tie spermie oplodnit...?!?
otehotniet pred ovulaciou sa neda, ale dni pred ovulaciou sa povazuju za plodne z dovodu napisaneho vyssie
Najskôr by som si dala do poriadku ten zápal močových ciest a riešila babo až neskôr. Lebo sa môže stať, že z mierneho zápalu sa stane poriadny a bude treba ATB. Chceš sa liečiť v tehotenstve, ak by sa to náhodou podarilo?
@titla 😃😃ja viem co je ovulácia aj kedy ju mam ale nakoľko som dostala zápal močových ciest bola by som nerada keby teraz otehotniem a niečo by sa kvôli tomu zápalu pokaslalo...inokedy by sme boli radi... Pýtala som sa len ci ma niekto reálnu skúsenosť že otehotnela baba 2-3 dní pred ovu
Ja som mala zápal na začiatku tehu no nevela som ešte len som si myslela a existuju na to antibiotiká, ktoré neuškodia len som to povedala lekárke a ona mi hneď dala tie.
Ano veľa žien tak otehotnie , majú sex 2 dni pred ovuláciou , potom spermie počkajú vo vajcovode a keď príde vajíčko , stretnú sa a je to
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
dá