icon

Je možné otehotnenie 4 dni po ovulácii?

16. jún 2021

Ahojte, len ma tak zaujima. Meriam si BT, ako mi vyskocila teplota, tak boli 4 dni vysoke teploty a ten stvrty den vecer bol sex. Akoze toto mne vychadzalo ako fakt bezpecne uz, ale predsa sa pytam, ci neviete, takto po ovulacii pocas vysokych teplot sa uz neda otehotniet, vsak? Logicky nie, ja viem. Len dnes je 6 dpo, teplota normalne vysoka cez 37, ale mala som divne tahavy hlien, nebol teda uplne ako bielko, ale tahal sa strasne a zvysok ejakulatu to nebol urcite. Babatko zatial neplanujeme, HAK neberiem zo zdravotnych dovodov. Len mi to vrta v hlave. Dakujem Vam za nazory, skusenosti.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
autor
16. jún 2021

@bambulienka25 no podla teploty bola ovulacia 10.6. a na 14.6. v noci bol sex. Osobne si myslim, ze toto je uz bezpecne, len ma zmiatol ten hlien.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
domka222
16. jún 2021

Tiež som si myslela, že už mám po. V pondelok sex, v stredu hlien ako opisuješ a hádaj čo? Som v 14tt

nighttide
16. jún 2021

Nepoužívate ochranu?

autor
16. jún 2021

@nighttide pred ovu ano, takto po ovu, ked sa zdvihne teplota, tak uz nie, 5 rokov sa nic nestalo takymto stylom. Ja viem, nie je to zaruka nicoho. No ako pise
@bambulienka25 , tak uvidim o tie 2 tyzdne...😅...Akoze, dieta nebude tragedia, keby nahodou. Zmeni nam plany, ak by sa podarilo, to je jasne, ale prezijeme to.

nighttide
16. jún 2021

Zaujímavá metóda 😂

nighttide
16. jún 2021

Ja zase som 18dc a odkedy mi skoncili kramy tak mam stále vytok ako voda a je aj kremovy a cítim take tlaky v podbrušku stále ta neviem co sa so mnou deje ci to je normálne a s priateľom mame styk len s ochranou 😄

autor
16. jún 2021

@nighttide no ja mam pozitivny ovu test okolo 20 dna cyklu, pockam na zdvihnutie teploty a ked prejdu 3-4 a teplota je vysoka a appka zobrazi ovulaciu, tak uz je po a malo by to byt bezpecne. Doteraz teda bolo 😅😆

any_soj
17. jún 2021

Ak merias, značiš a vyhodnocujes teplotu správne, tak po teplotnom vzostupe tretí deň večer je neplodny. lpp.sk 🙂

autor
17. jún 2021

@any_soj Dakujem, toto som chcela vediet, nejak som to nikde nenasla. Takto vyzera graf. Ten predovulacny vzostup, to nic, tam som to merala v ine casy,...tie kriziky su pozitivne ovulacne testy, boli 2 dni a treti uz bol negat., potom sa zdvihla teplota. Dnes je 7 DPO a pokles mierny. No uvidime teda.

any_soj
17. jún 2021

Aby to bolo spoľahlivé, teplotný vzostup potvrdzujú tri po sebe idúce teploty, ktoré sú všetky vyššie ako 6 predchádzajúcich (čiže dokopy minimálne 9 platných teplôt potrebuješ) a aspoň jedna musí byť aspoň o 0,2°C vyššia než najvyššia z tých 6 nižších. 🙂 A teda nie je mi z grafu jasné - treba na 2 desatinne miesta značiť.