Je možné mať dve ovulácie počas jedného cyklu?

baska26
19. sep 2014

Ahojte baby potrebujem poradit. 26.8. som mala poslednu MS ovulku okolo 8.9.. posledny tyzden mam, ale stale bolesti v podbrusku. viac v pravom vajecniku. stale ciry a klzky vytok, obcas slabo biely. par dni mi bolo aj nevolno. Styk s mm sme mali naposledy 4.9.. ale musim poznamenat, ze som v poslednej dobe vycerpana, bo deti nespavali dobre a o tyzden nastupujem po MD do prace. Takze neviem ci to mam pripisovat unave a stresu, abo sa nam zadarilo. MS ocakavam okolo 26.9. dakujem za rady

nigguska
19. sep 2014

aK SI SI ISTA,ZE OVULACIA BOLA AZ 8.9. A STYK STE MALI 4.9. TEHOTNA NIE SI...SPERMIE BY TOLKO NEVYDRZALI...ALE AK SI SI NENI ISTA,CI OVULACIA NEBOLA SKOR,TAK TAHOTNA BYT MOZES....ALE TAKTIEZ TO MOZE BYT STRES Z NASTUPU DO PRACE...

vlockasnehu
19. sep 2014

Ano, je mozne mat dve ovulacie v jeden cyklus - dokazom su dvojvajecne dvojcata.
Ale inak som nepochopila, co riesis, ved pockaj do 26.9. a bud dostanes menst alebo si spravis test....

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre