Ahojte, mám takú otázku je nijako možné cítiť uhniezdenie ? Akurát som bola na toalete cca11DPO dva krát má silno pichlo v podbrušku a potom asi dve kvapky krvi na toaletnom. Pri prvej dcérke som to nijako neriešila tak má zaujíma či je to možné či ste sa s tým stretli niekto 🙂
Necítila som žiadné uhniezdovanie. Príznaky však začali až niekoľko dní po tom, boli to bolesti maternice aj vaječníkov a následne zvýšená telesná teplota.
Ja som dostala silnejsie krce presne vtedy, len som si lahla vecer do postele, ze idem spat, bolo mi treba aj velmi curat a ked som sla na wc, tak slaboruzova krv a hned som vedela, co to bolo😊 Bolest hned aj odisla, bola len chvilkova.
@buducamama a môžem sa opýtať koli dni potom si robila tt ? 🙂
5 dni pred menzesom som mala toto male krvacanie a cca dva dni pred menzesom som robila test a uz tam bola slaba druha ciarka😊
áno cítila som jemne pichanie
@barus26 Dobrý deň, som 10 dni dpo, v piatok večer som začala spinit ( len na toal. Papieri) v sobotu celý deň nič až večer zas to isté, ráno som sa v nedeľu zobudila, uplne slabá ms, ale samozrejme krv jasná a červená, normlane slabé krvácanie ( rovno na plachtu) potom asi do podvečera zase len spinenie na toal a dnes už nič. MS mám dostať o 5 dni. Pritom ma pobolievalo podbrusko a pichalo ma na pravej strane. Všade som sa tu dočítala len o spineni, slaboruzovom výtoku atď. Počas nidacie, teda uhniezdovamia. Ma prosím niekto skúsenosť aj s krvacanim? Ako Ja ale uplne slabým? Veľmi by sme chceli bábätko. Ďakujem všetkým. Mám aj pcos a duphaston užívam od 16 do 26 dna cyklu. Tak neviem🤔
Ja som to citila presne ako opisujes. Tak drzim palceky
Ja som sa v noci zobudila na brutal silne pichnutie v podbrusku , pravdepodobne to bolo uhniezdovanie 😊
No baby neviem teraz som mala tiež kus ružovej na papieri a začalo mi byt mega zle ako aj brucho aj kríže 🤷🏼♀️ MS má prísť v piatok tak uvidíme. Dnes je to 10-11 DPO cca . Bodaj by neprišla 😊
poradte mi prosim 23 den cyklu som tusim 9 dpo mam slaboruzive krvacanie skor spinenie vytok s troskou ruzovej krvy do mensesu mam 6 dni aj ked nikdy nemam presnu ms dakujem za odpoved
@kvietok2021dt Vyzera to na uhniezdenie. Sprav si den pred menzesom test. 🙂
@mimi2233 ďakujem za info🙂
@mimi2233 teraz vecer to uz nemam cisty toaletny papier
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Niektoré ženy aj po umelom oplodnení to popisujú, že cítili uhniezdenie ako pichnutie, slabé špinenie tie môže byť a vyšlo to. Každá sme iná. Niekto necíti nič