Ahojte mam cyklus 8dni ma 10dni pauza, po poslednej ms som den po mala ,,ukazkovy,, ovulacny hlien (ako vajecne bielko). Je mozne ze som mala ovulaciu den po ms? Je mozne ze by som mohla otehotniet? 🙂 viete nieco o tom? 🙂 ahojte.
@tinaslukaskom určite áno, tiež mám takto druhého syna
@tinaslukaskom Áno, môžeš mať ovuláciu deň po skončení MS. Nie je to úplne bežné, ale ani výnimočné.
Ale z tvojho príspevku som vyrozumela, že máš cyklus 18 dní (MS cyklus sa ráta od prvého dňa poslednej MS, až po začiatok nasledujúcej). Ja nie som odborník, ale mne môj gynekológ vravel, že cykly by nemali byť kratšie ako 20 dní. Že v tom prípade, to môže byť problém. Nechcem Ťa strašiť, ale možno by si to mala prekonzultovať so svojim lekárom pri najbližšej návšteve.
Tak stat sa moze. Aj take kamosky mam, ktore otehotneli hned po menstruacii. Telo mava vseliake stavy co ti povieme´:D
@tinaslukaskom určite ano ja som den ciklu otehotnela 😊 čo bol posledný den ms
ano, drzim palce 🙂
@titla ahoj ja viem ze to nie je v poriadku takyto cyklus ale mam to tak preto lebo som v auguste prestala kojit a Gynekologicka mi povedala ze mam pockat rok a ze ak sa mi to dovtedy neupravi alebo ak dovtedy neotehotniem tak mam prist na kontrolu. Dakujem a prispevok 🙂
@tinaslukaskom moze. Moj pripad 😂. Takto som druhykrat otehotnela. Hned den po skonceni MS 🙈
Ahojte baby tak ste mi dali taku nadej teraz! 🙂 dufam ze to vyslo. Dakujem vam. Ahojte a pekny vecer vam prajem. 😉
@tinaslukaskom Jaj, tak keď si ešte len pred pár mesiacmi prestala kojiť, to je iné 🙂 To môže trvať ešte mesiace, kým sa Ti cyklus upraví. A hlien je pomerne spoľahlivý ukazovateľ ovulácie. Takže drží prsty, aby sa Vám to podarilo.
@titla ďakujeme. 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@tinaslukaskom ja som otehotnela hned po ms(den po skonceni) 😄