Ahojte, posledné dva mesiace sa s priateľom snažíme o bábätko. Oba mesiace som začala špiniť už 3 dni pred menštruáciou. Stalo sa vám to niektorej? Kým sme sa nesnažili, tak sa mi to nestávalo. Môže to byť psychikou, alebo mám za tým hľadať nejaký problém s progesterónom, či žltým telieskom, čo bráni uhniezdeniu vajíčka? Chcela by som tomu dať ešte čas, kým budem behať k lekárovi a robiť paniku. Ďakujem 😊
@deti95060810 ďakujem. Pozerám, že mi upravili nadpis. Ja som tam tu otázku ohľadom tehotenstva nedávala 🤔 neviem teda, k čomu patrila odpoveď, že môže. Ďakujem za upresnenie 🤗
@bambulka711 ahoj, ja tiez viem 3 ci 4 dni vopred povedat, ze sa dany mesiac nepodarilo a mrcha pride, u mna je to nedostatok progesteronu, a haprujuca ovulacia.
@lenkapap ďakujem, myslela som si, že by to mohol byť progesterón. Skúsim tomu dať ešte jeden cyklus a ak sa to bude opakovať, začnem riešiť s lekárom 😊
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.