Ahojte beriem antikoncepciu a dnes som si spravila ovulačný test lebo sa bojím že mám ovulaciu. Je pozitívny?
@zojeva čiže môže takýto výsledok vyjsť aj počkáš užívania antikoncepcie?
@anonym00000 áno môže, počas užívania HAK nedochádza k ovulacii. LH moze byt prítomné v malom množstve (viď test ). Pozitívny ovulacny test je vtedy keď je kontrolná čiarka rovnako alebo viac viditeľná, ako testovacia.
@anonym00000 samozrejme.... A treba si prečítať príbalové letáky 😉 k HAK aj k testom
@anonym00000 test je úplne negatívny
@barus26 ďakujem, zľakla som sa lebo sa mi tá čiarka dá dosť silná
@zojeva čiže ak správe rozumiem tak takúto čiarku môžem mať ma teste stále ale keďže ovulácia nie je tak tie čiarky nebudú silnieť? Bez užívania HAK som mala počas cyklu rôzne intenzívne čiarky a väčšinou boli silnejšie
@nevenka tak Vtedy som ovulaciu nemala ale tento piatok ma miestami dosť pichalo v pravom vaječníku. Ovulačne testy negatívne. Hlien takmer žiadny nebol a styk bol minulý pondelok tak snáď bude všetko ok
Ahojte. Som v podstate nováčik v ovu testoch. Prvé tehu bolo výsledkom úspešnej folikulometrie. Môžem sa spýtať, či môj test vyzerá už pozitívne? Robený je dnes poobede o 16,00. V pondelok som bola na folikulometrii. Podľa gynekológa sa mame snažiť cez víkend. Nepresvihneme to,kedze je stvrtok vecer? Ďakujem za Váš názor.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@anonym00000 nie je ☺️ Treba pozerať návody na testoch ☺️