Ahojte. Viete mi povedať či je môj test pozitívny? Z jednej strany druhého pruhu je tá čiarka silnejšia .. včera mi čiarku ani poriadne neukázalo .. mám sa tešiť? Ďakujem za odpovede
@ab727 😁😁😁
@ab727 koment odveci 🤦♀️ale ze uplne...
@ab727 ona sa pyta na OVULACNY TEST., nie tehotensky
@veronikaszabova keď myslíš
@veronikaszabova pokiaľ viem funguje to podobne ako tehotenský test a tá čiarka jedna aj druhá sú takmer rovnako silné
@ab727 chcela sa poradit, tak si ju nemusela tak zotriet. Uplne zbytocne.
A za mna je ten test este neg.,no niekto ma mozno skusenost, ze uz pri takych ciarkach sa im zadarilo. Preto sa pyta.
Skoda slov.
Pekny vecer prajem
@veronikaszabova s autorkou sme si to vysvetlili,bolo to zle podané,určite som nechcela nikoho uraziť...pekný večer
Mne sa zda este negativny, ale uz fakt tesne. pre neznalych, nefunguje to ako tehotensky test, pretoze v pripade ovulacneho testu je potrebne aby bola testovacia ciarka aspon taka silna ako kontrolna ❤
trosku chyba, ale niekedy nie su uplne rovnake. skus este zajtra okolo 10-11, mohol by byt este silnejši.
Testovacia čiarka ma byt rovnako silná alebo silnejšia ako. Kontrolna... Kľudne sa snažte a sprav. Test aj zajtra... Ja myslím ze ešte úplne pozitívny nie je
@lucinka9h robila som ten istý test, testovacia čiarka je ešte silnejšia ako kontrolná.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lucinka9h pekne tam vidno dve čiarky...nemáš problém so zrakom?