Je môj ovulačný test pozitívny?

lucinka9h
4. mar 2021

Ahojte. Viete mi povedať či je môj test pozitívny? Z jednej strany druhého pruhu je tá čiarka silnejšia .. včera mi čiarku ani poriadne neukázalo .. mám sa tešiť? Ďakujem za odpovede

ab727
4. mar 2021

@lucinka9h pekne tam vidno dve čiarky...nemáš problém so zrakom?

sylvia_123
4. mar 2021

@ab727 😁😁😁

lucinka9h
autor
4. mar 2021

@ab727 len som sa opýtala ... nemám problémy so zrakom ale tá druha čiarka bola taká rozpitá a nezdala sa mi rovnako silná alebo silnejšia tak som chcela počuť objektívny názor rozumných žien 🙂

veronikaszabova
4. mar 2021

@ab727 koment odveci 🤦‍♀️ale ze uplne...

ab727
4. mar 2021

@lucinka9h ach jaj veď je tam viditeľná čiarka a to je na tom teste asi najpodstatnejšie či nie?

veronikaszabova
4. mar 2021

@ab727 ona sa pyta na OVULACNY TEST., nie tehotensky

ab727
4. mar 2021

@veronikaszabova keď myslíš

ab727
4. mar 2021

@veronikaszabova pokiaľ viem funguje to podobne ako tehotenský test a tá čiarka jedna aj druhá sú takmer rovnako silné

veronikaszabova
4. mar 2021

@ab727 chcela sa poradit, tak si ju nemusela tak zotriet. Uplne zbytocne.
A za mna je ten test este neg.,no niekto ma mozno skusenost, ze uz pri takych ciarkach sa im zadarilo. Preto sa pyta.
Skoda slov.
Pekny vecer prajem

ab727
4. mar 2021

@veronikaszabova s autorkou sme si to vysvetlili,bolo to zle podané,určite som nechcela nikoho uraziť...pekný večer

saja1
4. mar 2021

Mne sa zda este negativny, ale uz fakt tesne. pre neznalych, nefunguje to ako tehotensky test, pretoze v pripade ovulacneho testu je potrebne aby bola testovacia ciarka aspon taka silna ako kontrolna ❤

lauritka
4. mar 2021

trosku chyba, ale niekedy nie su uplne rovnake. skus este zajtra okolo 10-11, mohol by byt este silnejši.

sense
4. mar 2021

Testovacia čiarka ma byt rovnako silná alebo silnejšia ako. Kontrolna... Kľudne sa snažte a sprav. Test aj zajtra... Ja myslím ze ešte úplne pozitívny nie je

michaelka_
6. mar 2021

@lucinka9h robila som ten istý test, testovacia čiarka je ešte silnejšia ako kontrolná.

adelleli
20. feb 2023

Presne tak, čiarka musí byť rovnako silná alebo silnejšia
Kiežby aj tehu test tak ukázal ☺️

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre