Je ľahšie druhýkrát otehotnieť?

mara2010
20. máj 2022

Ahojte myslíte že keď žena ma jedno dieťa respektíve bola už tehotná ma ľahšie druhý krát otehotnieť. Lebo už máme jedno bábätko je malinkej a mesaku krámy a som z toho úplne mimo až sa bojím si spraviť test :(.

zmrzlinka2021
20. máj 2022

@mara2010
to je velmi, ale velmi individualne
Ak neplanujete este babatko, pouzivajte kondomy

anjelicek26
20. máj 2022

Bez testu sa nepohnes... a nie, nie je ziadne pravidlo, ze druhy raz to ide "lahsie/rychlejsie"...

mara2010
autor
20. máj 2022

No veď jasné že bez testu sa nepohneme len bola som na ct vyšetrení dávali mi kontrastnu látku tak dúfam že ro mi posunulo inak neviem no

sense
20. máj 2022

Nemyslím si,... Aspoň u mňa to teda tak nefungovalo

amelie2017
20. máj 2022

No my sme sa o prvy snazili 8 mesiacov, problem nebol otehotniet, ale donosit. Pri druhom som sa psychicky pripravovala na potraty a podarilo sa 2. cyklus. Ale poznam pary, ktore sa o druhe snazili roky, niektori sa ani nedockali.

mara2010
autor
20. máj 2022

Asi to.je naozaj individuálne no zajtra si robím test ale keďže mám malinkej bábo neviem si predstaviť že by som mala dve také naháňa ma strach

andrea_82
20. máj 2022

Tak toto by som si vobec nemyslela. Napr. nam sa uz druhe nepodarilo. A takych parov je urcite vela.

ailiba
20. máj 2022

@mara2010 to verim, ze sa bojis... Ale moze to byt aj hormonalny vykyv, ked si este skoro po porode....no nemusi...

alexka89
20. máj 2022

Áno druhé sa ľahšie podarilo ako prvé...len ja som mala pred prvým nejaké nedostatky v tele tak som to musela dohnať možno by sa skôr podarilo takisto ako druhe

nikpa
20. máj 2022

@mara2010 prvé hneď a druhé cca rok. Takže u nás to neplatilo

ummimaryam
20. máj 2022

@mara2010 prvé sa podarilo na druhý cyklus. A druhé sa podarilo na 4. cyklus ale potratila som. Tak teraz skúšame znova, zatiaľ je len prvý cyklus tak sa modlím nech sa podarí...

bibka37
20. máj 2022

Prvé sa nám podarilo 1,5 roka po potrate, druhé bolo nečakane keď mala malá 9 mesiacov. Tretie máme väčší vekový rozdiel, to si teraz užívame, bude mať 5.

elizabet173
21. máj 2022

@mara2010 to je individuálne, u mňa bolo prvé na prvý šup a druhé trvalo dva roky, kým som otehotnela. Ale u teba to môže byť úplne iné

ketrinka1
23. máj 2022

@mara2010 U nás to žiaľ ľahšie nie je... Prvé prišlo cca po 7 mesiacoch, o druhe sa snažíme už skoro 5 rokov a stále nič 😞

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre