Ahojte, v rannom štádiu tehotenstva býva krčok dole a tvrdý? Už som z toho somár, milión tém a za každým iná odpoveď 😀
Mam 2 dní do MS, krčok vysoko a taky mäkkší.
Asi mam očakávať ms však? Ďakujem 🙏♥️
Urob si test a vykašli sa na hmatanie krcku
Ja toto nechapem. Kto a naco ma potrebu si hmatat krcok?? V zivote som to nerobila, neplanujem robit a to som druhykrat tehotna.
Preco si proste jednoducho a razdva neurobis test a nemusis rozmyslat a hladat vysledok pomocou takychto metod???
Keby túžite po dieťati skoro 2 roky, tiež by ste to možno robili dievčatá... a dávam si zo spodu probiotika takže krcok cítim
Ale ani túžba po dieťati ti predsa nevygumuje rozum. Urob si test. Inak,to si ako hlboko strkas probiotiká,keď si cítiš krcok?
Nie nerobila. Lebo su to za mna hluposti, proste by som si kupila test a otestovala.. aj 5 dni pred MS radsej, ako si hmatat krcok, ktoreho tvrdost ci makkost o nicom nesvedci.
Moj bol uz od prvych dni tehu makkucky, len teda stiahnuty dozadu, to robi vysoka hladina progesteronu... viem, lebo som si musela uplne od sameho zaciatku vkladat kapsule progesteronu, nie, ze by som mala nutnu potrebu vsetko kontrolovat 😅 Tie sa vkladaju co najblizsie ku krcku no...
Keby ze túžiš už 2 r po dieťati tak sa tam dole nehmatáš a nestrkáš tam probiotika ale riešiš u dr seba i chlapa prečo sa vám nedarí
My už máme totižto všetky vyšetrenia za sebou 😉
@zenulkaaa ja to tiež nechápem, a vlastne rozum sa mi zastavuje pri takých veciach, preboha živého, na čo je dobré si hmatat kŕčok? Mám takmer 41 rokov, tri tehotenstva za sebou, dva pôrody a v živote mi niečo také nezislo na um.
Véd je kopec iných možností, ako zistiť ovuláciu ci tehotenstvo, ako pchať si dnu ruky 🙈🙈🙈
Autorka, a to prečo vlastne si dávaš do pošvy probiotika? To nejako napomáha otehotneniu?
@nelca0510 no napriklad v prvej faze cyklu a potom v druhej je tak nizko, ze ho citim, ked dam prst trosku dnu, par cm.
A probiotika len pomozu, neuskodia, mozu sa davat aj preventivne. To co za otazku, ze naco si to tam strka 🙄. No asi ma dovod.
@autorka neviem, mne sa zda, ze som ho mala vyssie a tak vzadu, otvorenost som nejak neskumala. Ale rozhodne nebol hned blizko dole a tvrdy, ale taky stredny asi a tak vzadu ako hovori
@anjelicek26 , len som to neskumala uz viac.
Celkovo sa v tomto nevyznam, neviem sa z toho vysomarit a raz je taky raz taky. Teraz aj teplota mi skace ako davno nie. Ale ja otehotniet nechcem, len si sledujem ovulaciu, lebo mam nepravidelne cykly a aspon chcem vediet, ci a kedy ovu bola a kedy cca mam ocakavat MS.
Aj komplet spg? Endo? Hemato? Genetika? Priechodnosť vajcovodov?
Uz mame jedného syna takže nás poslali len na genetiku a hematologiu plus pravdaže hormonálny profil
Ďakujem za normálne odpovede dievčatá 🙏🙏
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Na určenie tt je predsa test a nie hmm sa tam dole