Je ideálny čas na dieťa, keď má žena 34 a muž 42 rokov?

21. mar 2022

Je podla vas idealny cas na dieta ak zena ma 34 r a muz 42?Napiste Vase nazory,rada si ich precitam🙂

dori2
21. mar 2022

my mame presne tolko obaja teraz a cakame druhe- planova chcene presne v tento cas

iwwca22
21. mar 2022

Ideálny čas je vtedy keď sa na to obaja cítite a je jedno ci mate 20 alebo 40 😇

agatky
21. mar 2022

Idealny cas podla mna neni. Idealny cas je ten kedy citis ze chces ci mas 25 ci 40. Ja som mala prve v 38

vitriolka
21. mar 2022

ak na jedno, to by som este aj do 3r pockala, ak si chces uzivat zivot. ak viac deti, uz by som sa snazila

alchemilkazltozelena
21. mar 2022

No načase, by som povedala....

danyelia
21. mar 2022

Ahoj, ak po ňom obaja túžite, tak je to určite ideálny čas 🙂

simsalabim
21. mar 2022

Ciste podla veku - ano.

zuzubb007
21. mar 2022

Jasne najvyssi cas, pre mna by to bolo uz aj neskoro 😉

2helka20
21. mar 2022

Každý podla seba, je to o komunikácii s partnerom a nie babami na Koníku 🙂 ja mám 32r, 3 deti a podla mojich pocitov už dorodené 🙂 detí sme chceli viac a s krátkym vekovým rozdielom a tak aj máme 🙂 za mňa osobne je 34r na prvé babo (pokiaľ neboli žiadne zdravotné a iné problémy ktoré by bábätku bránili) už najvyšší čas 🙂

yoxinka
21. mar 2022

Pre mňa je to napríklad neskoro. Ja som bola sama v sebe nastavená, že po 35nerodím a podľa toho som sa zariadila. Mám tri deti, posledné som rodila 34 ročná. Ale každý to má inak a úplne ideálny čas, myslím, neexistuje.

h2
21. mar 2022

Nie, nie je to ideálny čas. Je to najvyšší čas.

deti95060810
21. mar 2022

ak na prvé bábo tak to je už aj pekne neskoro...

lua278
21. mar 2022

Tiež si myslím že je už najvyšší čas. Ja mám 33 a tri deti. Neviem si predstaviť že by som mala teraz len začať rodiť.🙂 Ale samozrejme je to na každého rozhodnutí.

luciasveckova
21. mar 2022

Uz je nacase

ikonica
21. mar 2022

My sme sa zacali pokusat ked som mala 34 a muz 38... No a prve dom porodila v 37 a druhe porodim o par dni ako cerstva 40tka... Keby som vedela, ake peripetie si budeme musiet prejst na ceste za dietatom, tak by sme zacali skor. Tak okolo 30 najneskor...

akzuzs
21. mar 2022

Ja som mala 38 a manžel 43 keď sa nám narodilo tretie a to po vyše 10 rokovh

luccija
21. mar 2022

Ideálne bude, keď všetko pôjde ideálne🙂
Pre ženu najvyšší čas zacat

syslik81
21. mar 2022

ja som mala v 33 a uz tobolo podla mna dost .. je akcna stale daco a ja mam 40 a ledva vladzem .. dnes je ina doba uponahlanejsia clovek je skor unavenz ako kedysi .. a tiez by som sa rada dockala vnucat ... samozrejme nie kazdej sa da skor .. lepsie neskoro ako nikdy ale podla mna cim mladsia tym lepsie

evitaevitaevita
21. mar 2022

Myslím, že idealny čas bude o takych 10 az 15 rokov

lucia147852
21. mar 2022

Pre mna osobne je to už veľa 🤷🏽‍♀️ Dcéru som mala v 25 a už teraz v 31 už cítim, že má maličké deti omnoho skôr unavia ako vtedy

konulka20
21. mar 2022

ja mam takmer 40 muz 45 a mesacne dieta, idealny cas? dieta je dar v kazdom veku , len nech sa podari

zmrzlinka2021
21. mar 2022

Idealny cas neexistuje. Ale taky ten "lepsi" uz ano 😉
Pokial sa manzelia lubia, maju kde byvat, maju pracu, su zdravi - niet na čo čakať.

Určite však sa netreba stresovať vekom a ist do tehotenstva iba z dovodu "iba vek"

mirko84
21. mar 2022

Povedal by, ze zle polozena otazka a podobne su na tom aj odpovede.

Da sa na to pozriet dvoma sposobmi. Prvy je z biologickeho hladiska a druhy z pohladu zazemia (ekonomicky stav a stav vztahu). Kedze k tomu druhemu si nic neuviedla a naopak su uviedla vek, tak si myslim, ze da pytas na biologicke hladisko.

Na to je podla mna jednoznacna odpoved, ak je to prve dieta tak je uz neskoro. Naj je tak okolo 25 pre zenu, kazdym rokom klesa jednak sanca na prirodzene tehotenstvo a dvak zvysuje sa riziko mutacii. Najprv pozvolna, casom to su uz nezanedbatelne percenta. Asi nemaju zeny cyklus pre nic za nic od 15.

lienka.7
21. mar 2022

Ideálny čas je vtedy keď sa na to cítite. Nie, co ti my tu napíšeme....

rachel36a
21. mar 2022

Idealny cas je vtedy ked dietatko chcete...u mna to bolo aj v 43 rokoch

7lenka11
21. mar 2022

ak ste zdraví, cítite sa na to a máte pevné zázemie, tak áno, aj váš vek je vhodný na dieťa..

lucia7933
21. mar 2022

pre mna teda aj neskoro...ja by som do 34 chcela stihnut mat uz dve deti 🙂

sasitimi17
21. mar 2022

No podľa mna muž už neskoro…

kengurica
21. mar 2022

Ideálny čas na dieťa je, keď si naň pripravená partnersky (máš chlapa, s ktorým chceš tvoriť rodinu, samozrejme sú pripady, keď to ide aj bez neho, ale ideálne pre dieťa je, keď je), finančne (treba hniezdo, ideálne nie u svokrovcov, či rodičov, mám už odrobené, našetrené), psychicky (zvládnem to, viem, že to bude ťažšie), mentálne (som nastavená na materstvo, nie je mojím snov teraz cestovať a pod., dieťa chcem ja, a nepodlieham tlaku okolia) , zdravotne atď. Toto je ideálne spĺňať . A ci to je v 20r, 30r, 40r, je nepodstatné.
Ale ak by sa to malo priblížiť ideálu, za mňa je to 28-30r (doštudované, vzťah, niečo odpracované, niečo odcestované, hypotéka už na krku)

siska53
21. mar 2022

Idealny cas je vtedy, ked chcete obaja. Ak je to vas pripad, tak ano.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre