Ahojte, mám takú otázku možno pre niektorých nezmyselnu, čítala som niekde otom tak ma to zaujalo že keď má žena pri sexe orgazmus ma vyššiu šancu otehotnieť, čo si otom myslíte? je natom niečo pravdy!??
Ja viem tak, že ženský orgazmus nie je podmienkou.
Dokonca ak dôjde u ženy k orgazmu skôr ako u muža, tak je to kontraproduktívne (sťahy maternice vypudia semeno von). Pomôcť môže len vtedy ak žena dostane orgazmus tesne po mužovi (sťahy maternice pomôžu spermiám dostať sa k vajíčku).
Čítala som že jalepsie je keď pri sexe dosiahneš orgazmus a potom sa spraví dokim je cipok otvorený je večsa šanca otehotnieť a keď sú plodne dni tedy je veľká šanca tehotenstva
Mozno bude pri orgazme splodene dieta stastnejsie🤣
Vôbec to nie je pri počatí dôležité
Orgazmus pri milovaní, ideálne ak obaja naraz vyvrcholia pomáha sťahmi svalov v panvovej oblasti posúvať mužské spermie ďalej do maternice. Teda áno, tento druh efektu je nápomocný 🙂
@lenuliatko84 Tak preto su moje deti stastne a spokojne :D A ja ze je to vychovou a prostredim. 🙂
@julia2018 ja som to tiez citala a u mna to plati teda. Dva dni po ms, co som este ovulovat nemala sme na to skocili len tak z radosti a bola radost prevelika, az telo pustilo vajicko na spacirku. Teraz uz je z toho 20 tyzden tehu 😀 aj gyndos mi povedal, ze je to mozne a podla sona to aj datumovo sedi.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@karlakk určite nie, myslím že by teda veľa detí na svete nebolo ak by išlo len o orgazmus. Skôr by som povedala, že obaja partneri by mali mať v poriadku veci k počatiu. Myslím spermie, vaječníky, ovulácia.......