Chcela by som sa opýtať, máte niektorá skúsenosť s užívaním vitamínov od jamieson prenatal +DHA/ADH?,Snažíme sa o bábätko 3 roky, podstúpili sme už kadečo, bolo mi od známej odporučené brať tieto vitamíny,ale nie som si istá,či sú to nie vitamíny len pre tehotné a dojčiace,nie pre snazilky. Ďakujem za odpovede
Ja som to brala aj pred otehotnenim, ale teda nie preto, ze by to boli nejake zazracne tabletky na otehotnenie, ale preto, ze napr. kyselina listova sa osporuca brat uz pred tehotenstvom. Ostatne vitaminy tam su bezne. Vitaminy samotne utcite nestacia k otehotneniu.
@bambulienka25 my sme už podstúpili rôzne vyšetrenia, ja aj zákroky a všetko je ok,..tie vitamíny som chcela brať,len na podporu, kedže dlhodobo užívam kyselinu listovú a vitamín D,tak tieto vitamíny mi boli odporučené...
@bambulienka25 ja som sa pýtala na užívanie vitamínov, nechcela som riešiť naše postupy na klinike, ďakujem.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.