Intrauterinná inseminácia 2017

martinka013
4. apr 2017

Ahojte dievčatá , chcela by som založiť fórum o IUI pre nás , ktoré nás to ešte čaká , resp pre tie , ktoré čakajú na výsledok 🙂 Ja prave teraz beriem clostik , 10-teho idem na kontrolu a uvidi sa co dalej ...

peta148
9. sep 2017

Ahoj martinka013,ako ti to dopadlo?Mna to zrejme tiez caka 🙂

rackovah
8. okt 2017

ahojte dievčatá, ako ste dopadli po IUI? mna to caka zajtra 🙂

peta148
23. okt 2017

Ahoj rackovah ,ja este len pojdem asi buduci mesiac,ale zaujima ma,ako ti to dopadlo a kde ti to robili(ak sa smiem spytat)?

smejko18
23. okt 2017

Ahojte.tak ja uz mam za sebou 2x neuspesne IUI ,teraz som bola na laproskopii kde zistili ze je všetko v poriadku a čakám na na menstruaciu a hneď 3'den clostylbel.a príprava na posledne IUI... a do akých centier chodievame vy?''

rackovah
23. okt 2017

Ahoj peta148 tak včera som som robila test a negativny.A bola som v Ke

anjelivka
7. nov 2017

ahojte ja cakam na vyseledok 13 budem vediet . velmi velmi chcem

anjelivka
7. nov 2017

@rackovah a po kolkych tyzdnoch sirobila ? ja mam ist pondelok po 2 tyzdncoh na krv ale mam aj test skusit ale neviem ci tak skoro test ukaze . a bola som v splne v Ke

rackovah
7. nov 2017

Ahoj anjelivka test som si robila po dvoch týždňoch

anjelivka
7. nov 2017

@rackovah tak drzim palce pojdes na krv ? Podla mna test este tak skoro neukaze.potom daj vediet ako si dopadla

anjelivka
7. nov 2017

@anjelivka a ty si brala cipky alebomlieky po vykone

anjelivka
7. nov 2017

@rackovah a ty si brala nejake cipky alebo.lieky po vykone?

peta148
14. nov 2017

Ahojte,co noveho🙂?Zmenilo sa nieco😉?Tak vo stvrtok ma to uz tiez caka😉

anjelivka
17. nov 2017

Mne sa to epodarilo

peta148
17. nov 2017

Anjelivka,😢to ma velmi mrzi ☹.Som zvedava o dva tyzdne,ako dopadnem ja 😒

peta148
17. nov 2017

Ja som bola v MT
A ty smejko 18?

smejko18
17. nov 2017

@peta148 ja som bola tiež v Martine;)a kedy máš ísť na krv a sono?😉

peta148
18. nov 2017

smejko18 na krv idem 30.-teho a sono neviem este kedy.kedy ta caka posledna iui 🙂?

vyhuelka
18. nov 2017

Pridávam sa k vám baby, aj my sme boli v MT na IUI, žiaľ neúspešne, takže teraz idem na laparo a potom by sme chceli ísť znova skúsiť 😉 Držím nám palce ✊🏻🙏🏻

smejko18
19. nov 2017

@peta148 tak to ti urobia aj krv aj sono v jeden den,teda ak ideš do CAR 😉 ja by som mala ísť teraz v sobotu(14dni),ale keďže v sobotu nerobia hcg krv,tak idem k obvodnej v piatok 13ty deň....To bolo naše posledné iui...asi si dáme pauzu a porozmyslame co ďalej... vôbec neviem čo robiť...a ty sa akomáš cítiš?;)

peta148
20. nov 2017

@vyhuelka a preco ides na laparo?
@smejko18 na krv nepojdem do CAR,ale ku svojej zenskej.Citim sa dobre,len dnes 4.den,obcas popichovanie v maternici,tak neviem co sa deje.Nerozmyslala si nad umelym oplodnenim?

milos32nika21
20. nov 2017

Ahojte baby tak sa k vam pripajam ja teraz beriem clostyl 2×1 a v piatok idem na sono minuly mesiac ziadne vajka ziadna ovulacia nic brala som clostyl len 1×1 tak mi zvysili som zvedava ci nieco s toho bude

vyhuelka
20. nov 2017

@peta148 doktor ma chcel najprv pred IUI poslať na laparo lebo mi zistil endometriozu na vaječníkoch a je dosť možné že je aj vo vajcovodoch a tým pádom nie sú priechodné a preto sa nám nedarí... takto uvidia čo je vo vnútri a popr prefuknú 😉 Uvidíme 🙏🏻

smejko18
21. nov 2017

@peta148 rozmýšľame aj nad umelým.hoci každá dúfame,ze tuto ,,verziu,,nebude treba .Ja somsom mala 2iui teraz v oktobri diagnosticku laparku ba hneď 3tie iui.mám zavolať aký bol výsledok a ze sa potom dohodneme ako dalej.keď som bola v nemocnici ba laparoskopii,povedali mi,ze ak do 3mesiacov neotehotniem máme ísť na reprodukcnu imunologiu...a vy ste na tom ako?''

peta148
21. nov 2017

Ahoj @milos32nika21 ,ja som mala tiez problem s vajkami a ovulkou,ale clostyl som uzivala jeden rano a jeden vecer a pomohlo.Teraz som po prvej iui a cakam co bude 😉
@vyhuelka keby som mala nepriechodny vajickovod,doktori by to zistili este predtym akoby som sla na nejaky zakrok,alebo az potom?😒,lebo spominali nieco take,tak neviem ked sa nam nepodari prva iui,ci si dat spravit ten zakrok na priechodnost vajickovodu(zial uz mam len jeden)
@smejko18 ,ano mas velku pravdu,ze kazda verime v to,ze tu "verziu" nebude treba 😉
My sme na tom zatial tak,ze mam zasebou prvu iui,kedze sa nam doteraz prirodnou cestou nepodarilo(teda raz,ale bola som mimo maternice,takze mi zobrali aj pravy vajickovod),tak mi teraz na ultrazvuku sleduju ovulku na lavej strane.Doktor nam povedal,ze mame skusit 1-2 krat iui a ze potom mame ist do umeleho oplodnenia 😕

vyhuelka
22. nov 2017

@peta148 mne hneď odporučil diagnostickú laparku, ale ja som chcela najprv IUI a aj tak bolo... nevyšlo a tak sme sa dohodli na zákroku, uvidia čo tam je a ja si budem na istom či sa to dá alebo pojdeme tiež do uméleho.... podľa mňa ak si mala mimomaternicové tak sa to v tom vajíčkovode zaseklo pre nejakú príčinu, možno zrasty alebo čosi... popr si daj ten zvyšný vajíčkovod prezrieť neinvazívnou metódou Hyfosy (tuším tak sa to volá 🙂 )

milos32nika21
22. nov 2017

@peta148 juuj si ma potesila ja dnes beriem posledny den clostyl a idem v piatok na sono tak ssa strasne modlim aby tam niake vajka boli a dost velke stacilo by jedno dve ☺☺😅 kolko si dni po iui??

peta148
22. nov 2017

@vyhuelka ,ano ak nam nevyde prva iui,dam si to spravit a az potom skusime duhu iui 😉
@milos32nika21 ,drzim teda 👏🙏 a daj potom vediet ako si dopadla 😉 .Ja som dnes 6.-ty den po iui

vyhuelka
23. nov 2017

@peta148 držím palčeky nech to výjde 🙏🏻👌 😉😍

peta148
23. nov 2017

@vyhuelka dakujem mooooc 😉😇😘

peta148
23. nov 2017

@vyhuelka drzim aj ja palceky 🙏👍,nech ti to dobre dopadne a daj vediet ako co,nech som zasa o nieco mudrejsia 😉😀😊

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre