Ahojte zienky , neviem sa dopátrať k tejto téme , keďže má čaká prvé iui chcem sa popýtať na priebeh pripadne či je to bolestivé .
Ideme na inseminaciu do Nitry Gyncare.
Ďakujem pekne za každú odpoveď.
Pekný víkend želám 🌹
pridete, vypisete papiere, partner "poriesi" seba, pripravia to, pojdes na ambulanciu a vlozia co maju, moze a nemusi to byt bolestive/neprijemne, zalezi od lekara, polezis si 15 minut a pojdete domov
Ahoj, ja som bola 2x, ani raz som to necitila 🙂 je to ako keby obycajna prehliadka, ale pri tej, ked sa robi odoberanie vzorky, tak to vzdy citim, take neprijemne, pri IUI nic. Takze nemusis sa vobec bat. Potom si 15 minut polezis na koze, mna nechali samu a po 15min mi prisla sestricka povedat, ze mozem ist. To bolo vsetko 🙂 drzim palce
Nebude to bolestivé, hlavne nechoď predtým cikať
@martinaju
@karhu
@hederamonstera Ďakujem baby za odpovede 😊bude mi to robiť doktorka , tak snáď sa to bude dať zvládnuť 😀
@thereisabear Prosím tá prečo neísť na wc ? Budem to menej cítiť či ? Prepac za blbu otázku 😀minule keď mi robila sono tak som mala plny mechúr a nevidela ani vajenicky 😀ale tak som bola vystrašená že mi nešlo cikat 😀 tak potom som musela ísť na ajtak wc 😃na naliehanie Mudr
Nie, nie je to bolestivé je to tak ako baby opisujú.Suseda bola...hlavne treba myslieť na to, že úspešnosť býva tak 15% čím Ťa nechcem zneistovat, ale ak máte nejaký problém či trvá to dlhšie zamerala by som sa na iný typ výkonu.Ale drzim palce 🙂
Jasne, ze to zvladnes, nema ta co na tom boliet. A plny mechur je lepsi na to zavedenie spermii sa mi zda
Nemusíš sa vôbec báť, nieje to bolestivé je to takmer ako klasické vyšetrenie a je to aj rýchle 😊 Ja som bola 1 krát na iui a hneď sa podarilo, mám doma 3 mesačné dvojičky ❤️ Držím silno palce ✊✊✊🍀
@hederamonstera ak sa môžem spýtať ako Vám to dopadlo? 🙂
@janulka2805 juuj to je zlaté a to z tých liekov čo sa užívajú pred sú dvojičky či máte aj genetické predispozície??
@1angelika druhe vyslo 🙂 ja mam pcos a manzel 1% morfologiu, takze minimalna sanca. A vyslo😊
@hederamonstera uvažujem nad tým lebo my problém nemáme ale nedarí sa už s prestávkami 3 roky tak už nás to nebaví..to snaženie 😂
@hederamonstera a ešte som zabudla napísať, že gratulujem 🙂
@1angelika na vysetreniach ste boli? Lebo pred tymto iui sa odporuca kontrola priechodnosti vajcovodov a manzelov spermiogram(ak by bol katastroficky, tak iui sa neoplati). My sme sli po 2 rokoch
Dakujem😊
@hederamonstera pravda, všetko v poriadku úplnom, aj jedno dieťa počaté prirodzene už máme len druhé nie a nie...
@1angelika tak zbehnite na tie prve kontroly, mozno je len nieco male v neporiadku a na iui ani nebudete musiet ist🙂
@hederamonstera my máme vyšetrenia absolvované, vlani po 2 rokoch neúspechu sme šli a na základe toho, že problém nenašli tak sa snažíme ešte prirodzene počať ale akosi už to dlho trvá a nemám 25 ani ja ani manžel..tak asi by som to chcela urýchliť tou IUI ..
@1angelika jaj, tak potom smelo do toho 🙂)
Pri sone máš predtým ísť, pred iui nie. Vraj je lepšie keď máš trochu plnší mechúr, nie zas úplne, tak normálne. Je tam potom lepší uhol a ľahšie to ide. Mne to zabudli povedať a bolo to... No dosť zlé 😏 Druhýkrát to bolo ok, nebolelo.
@janulka2805 jejooo gratulujem 💕 ja som mala pred mesiacom biochemické :( tak ideme do iui , snáď sa podarí 😊
@thereisabear Ďakujem pekne za info 🙂 budem na to myslieť 😊
Baby ja mám ja jednom vajenicku nábeh na PCO , dlhé cykly a anovulacne .. ale posledné 3 mesiace ovulacia bola aj MS pekne 28 dňové cykly, dokonca som bola tehu - aj z krvi potvrdené tehu ale skončilo to biochemické.. tak ideme teraz vyskúšať iui . A SPG mame v poriadku 🙂
Ja mám teraz brat aj Letrozol pred iui
Ja som ho tiez brala.
@hederamonstera a boli dominantne foliky ?🙂 ja mám užívať 2x denne ten Letrozol , snáď zaberie
@hederamonstera vlastne určite boli keď si tehu 😊
Ano, vzdy bol 1 ale na druhy raz bol ovela vacsi. Tiez som brala 2x denne. 🙂
Pozeraj si na YouTube videá ;) pre predstavu. Nič ma nebolelo.
@milka1988 mne vzdy dali informaciu o stave spermii pred vkladom, aj morfologiu. Mozno zalezi od centra
@hederamonstera stav áno, to viem aj ja, morfo uz nie, jedine že robia spermiogram, kedze pri velmi zlom iui ani neurobia. Ale nepretriedia morfologicky správne lebo to centrifuga nerobí. Pozri si na youtube ako to funguje. Ale reálne niekoľko miliónov spermií nepretredia kazdu po jednej
my sme boli v Heliose
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj nebola som na iui ale bude to prebiehať ako normálne vyšetrenie bolestive to určite nebude len vstreknu spermie. Partner dá spermie, určite ich embryologička pozrie. Teba zoberu na sálu vstrknu ti spermie (a buď ťa nechajú chvíľu ležať, pri transfere nechávajú) a pôjdete domov. 🙂