Ahojte dievcata. O Inofolicu a jeho pozItivnych ucinkoch sa pise vela. Su medzi nami take, ktore za neho utratili nemale peniaze a nemalo to ziadny ucinok? Dakujem za vase reakcie 🙂
Mojej sesternici tiež pomohol (teda nedá sa to povedať na 100%), ale po 2 ročnom snažení, sa im po 3 mes.užívania inofolicu zadarilo, ale či to bolo práve ním, ťažko povedať 🙂
ach čítam tu recenzie.. a nie som moc nadšená....inofolic mi odporučil gynekológ....nedalo sa mi otehotnieť tak ho beriem už mesiac ale neviem čo si mám myslieť.... ako veľmi by som chcela keby sa nám podarí... ale mám strach, že sa to nepodarí a nebudem môcť mať deti ☹
Vsetky tu pisete, len o sebe, ze vy beriete inofolic, ale ziadna tu nepisete, ci vas partner bol na spermiograme. My mame tiez problem s otehotnenim. Ja som prekonala endometriozu a nakoniec sme boli aj na spermiograme a manzelovi bola diagnostikovana oligoastenoteratozoospermia. Niekedy treba hladat priciny aj v muzskej polovicke. Teraz to je uz tak. Bohuzial. Pekny vecer a drzim vsetkym snazilkam palceky, vela stastia v snazilkovani.
ahoj, ja som ho brala cca 3-4 mesiace. Stale sa pokusame o mimi, takze s pocatim nepomohol 🙄 Jedine co som mala, ze som nespinila pred ms, co zvyknem. Ako som ho vysadila, spinenie sa vratilo naspat.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ja som ho brala asi pol roka a nic ☹ ale mam kamosku, ktora ho tiez brala a po 3 mesiacoch otehotnela... tak asi je dobry, ale nerobi zazraky 😒