Ahojte pomohol vám inofolic pri otehotneni? ďakujem za každé info
@michaelagburova ahoj, mne nie. Mám PCOS brala som ho rok a žiadna zmena. Taktiež som upravila stravu, pridala pohyb a podobne. Teraz skúšam včeliu materskú kašičku. Ak nemáš nejaký zdravotný problém lepší je femibion 1 🙂
@elisabetta14 Ten zas nepomohol mne a to nemám žiadny problém. Aj tak som siahla po Inofolicu, no je určite individuálne. 🙂
@nel321527 myslíš femibion?
@michaelagburova Infolic som brala ja a folandrol muž. Najvacsi ucinok to ma ked tie vitaminy beriete oboja. Odporucil mi ich nas gynekolog po roku “snazenia”. Do dvoch mesiacov som bola tehotna. Urcite neuskodia 😊
@elisabetta14 Áno, brala som ich skoro 3 mesiace. Pomohol mi na nechty, pleť a vlasy no takéto vitamíny nezaručia tehotenstvo podľa mňa, len ich doplnenie. Ja beriem Inofolic a mužovi sme dokúpili Folandrol, ako Paní nižšie píše. Síce nie na odporúčanie od Dr., ale vlastné pocity nás presvedčili, a ak nepomôže, podstúpime vyšetrenia. Verím, že sa nám to podarí.
@nel321527 držím prsty tiež berieme obaja tie vitamíny on folandrol a ja inofolic ale ja mám tiež problém nejaký aj on neviem či to dopomôže :(
@michaelagburova Môžem Vás kontaktovať správou prosím?
@nel321527 jasné
@michaelagburova Ďakujem, máte správu.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@michaelagburova pri prvom by som povedala, že áno. Genéza: PCO, pol roka inofolic na úpravu cyklu (zo 60-130 dňového na 40dňový), zacala som aj normalnejsie jest, hýbať sa a dieta na prvý šup. Pri druhom by som povedala, že nie - ale inofolic som brala len mesiac, potom sme tomu dali voľný priebeh a otehotnela som asi po pol roku. Takže je to také, že pomohol mi to zrejme na cyklus a zvyšok už je asi o šťastí a náhode, každopádne držím palce 🙂