Inofolic premium a čaj Drmek

wave1804
5. dec 2020

Ahojte baby, vyse roka sa snazime s priatelom o bábätko a zatial sa nedari 😔 tento tyzden som bola u gyn na preventivku a odporucila mi nech vyskusam Inofolic premium, menstruaciu mam pravidelnu a preto mi poradila pit caj Drmek, ze alchemilka je dobra pri nepravidelnej menstruacii.
Mate skusenosti s tymto typom Inofolicu a cajom Drmek?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
wave1804
autor
5. dec 2020

@bambulienka25 ja práveže nechcem hned chodit do CAR, su páry ktore otehotneli az po dlhšej dobe ako 1 rok, ako som bola na preventivke tak som bola po ovu a dr mi vravela, ze pekne tam vidi tekutinu po ovulke a musim priznat, ze teraz sme sa moc nesnazilkovali.. Dohodla som sa s dr., ze si mam pisat kalendarik, robit ovu testy a ak sa nepodari pocas najblizsich 4 mesiacov tak mam prist

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
wave1804
autor
5. dec 2020

@bambulienka25 uvidime, este chcem dat sancu tym 4 mesiacom a mozno aj tomu novemu inofolicu, ale dakujem ti za radu.. Co sa tyka spermiogramu, mi dr. odporucala dat ho spravit uz ked tak potom v CARe

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
leamax
5. dec 2020

@wave1804 mne inifolic pomohol. sice sme boli na IVF, ale az s inofolicom to nakoniec vyslo (nebol to nas prvy pokus...)a vitex (drmek je cesky nazov) mi krasne upravil menstruaciu. ja by som tomu dala isto sancu. 4 mesiace nie je taka dlha doba, prip. si pocas nich mozes vybavit aj spominane vysetrenia (teraz sa aj tak asi ku vsetkym lekarom objednava, takze ta isto nikam nezoberu iba tak, lebo si sa tam objavila)

zd77
16. dec 2020

Premium nepoznam,brala som inofolic combi,super výsledok za mňa. Tehotenstvo v treťom balení prišlo,aj napriek vyššiemu veku a nadváhe

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre