Ahojte pomohol vam Inofolic alebo Nosifol otehotniet?
Chcem vyskusaj aj ja
Ja som brala 2mesiace Inofolic 🙂 treti som uz nemusela
Ahoj, Inofolic som brala 4 mesiace a Nosifol som nedobrala ani mesačné balenie a podarilo sa 😊😊😊 či, a ktoré pomohlo neviem 🙂
Ahoj, ja som brala inofolic a manželovi som nasadila folandrol, dobrala som 1. balenie a z 2. asi 3 sáčky a bolo to tam 🙂
Ja som brala Inofolic 1,5 mesiaca a otehotnela som 🙂 To bolo pred 6timi rokmi za 3 mesiace.
Ja som brala Inofolic a manžel Folandrol asi pol roka a boli to zbytočne vyhodené peniaze....
u nás Folandrol zabral asi tak, že spermiogram bol oveľa horší ako pred užívaním. Ja si sledujem ovuláciu pomocou BT, prestala som užívať Inofolic, ovuláciu mám evidentne aj bez neho
Ja som brala Inofolic 2x denne len asi 3 tyzdne a hotovo 🙂 Predtym som mala problem s anovulacnymi cyklami, naozaj to teda nieco robi.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj mne gynekologička odporučila inofolic combi. Momentálne som tak, že o 3 dni by mala prísť MS ak nepríde tak zabral. Ešte len prvý mesiac užívam.