Inofolic - nežiadúce účinky

pokahontas123
25. aug 2021

Ahojte baby, chcem sa spytat co sa tyka Inofolicu, mali ste nejake neziaduje ucinky? Lebo ja ho beriem asi 3 tyzden a mam dost zvacnene prsia a take citlivejsie, som 3 dni pred MS a uz som si myslela, ze sa mohlo poradit, ale teraz som sa docitala, ze niektore baby pisali, ze mali tieto vedlajsie ucinky vdaka inofolicu.
Ale tak neviem ze ci je to teda vacsina alebo skor ojedinele, tak ak mate skusenosti s tymto pripravkom, tak by som vam bola vdacna za feedback..

magaret7
25. aug 2021

@pokahontas123 ja som brala inofolic tiež s hneď v prvý mesiac šup podarilo sa, cize vydrž do dna kedy máš mat ms a uvidíš.

bbebe
25. aug 2021

neziaduce ucinky ziadne, otehotnela som v prvy mesiac

pokahontas123
autor
25. aug 2021

@bbebe tak to gratulujem.. a snazili ste sa dlhsie a nedarilo sa a inofolic k tomu dopomohol?

viktoria1425
25. aug 2021

@pokahontas123 ano po prvom mesiaci brania som mala citlive prsia pred ms co u mna nebolo zvykom. Dalsi mesiac uz pred ms to nebolo.

bbebe
25. aug 2021

@pokahontas123 ano, snazili sme sa rok a nic. u mna napomohlo aj sledovanie ovulacie gynekologom ten jeden mesiac co som pila inofolic.

anne_mary2
26. aug 2021

@pokahontas123 mne inofolic rozhadzal uz aj tak rozhadzany cyklus. ( prv som si myslela ze somarina, ale vela zien na forach sa vyjadrili obdobne ). Ale ako pri vsetko , 100 ludi 100 pribehov, skusenosti 🙂. Kazdopadne je to podla mna kratka doba aby si vedela za co moze / nemoze inofolic 🙂).

My sme sa snazili dlhsie, brala som ho asi 7 mesiacov ( combi premium ), vsade mi strkali letak inofolic do ruky, len toto, nic ine….
potom som ho brat prestala, kupila si iba kys listovu samostatne, a cisty inozytol praskovy ( za 5 eur na 3 mesiace..). Akoze nemam pocit ani to zeby mi nejak pomohlo. V lete som vysadila vsetko uz som nemala nervy na tie doplnky ( vystriedal som inofolic, vitex, gynex, drmek, inozytol, no proste vsetko..). Aktualne som uz tehotna.
Ale uvidis rovnako poznam x zien ktorym to asi pomohlo

pokahontas123
autor
26. aug 2021

@anne_mary2 Presne ako hovoris, ze to ma kazdy inak. Clovek ked sa tu do toho zacita, tak potom uz nevie kde mu hlava stoji:D.
No ved uvidim o
chvilu, ze ci to bolo z toho inofolicu, ked mi MS dorazi alebo mozno aj nie. Kto vie 🙂Ale netlacim to, bude tak ako am byt 🙂
Merala som si aj bazalnu teraz 4 dni po sebe a mam 37, lenze nemerala som si ju vobec pred ovulaciu, to
som len teraz takto skusila, takze to nemusi znamenat absolutne nic..

petkasaurus
26. aug 2021

@pokahontas123 ahoj, žiadne neziaduce ucinky, ale ani nepomohol bohužiaľ :(

pokahontas123
autor
26. aug 2021

@petkasaurus to ma mrzi :(

azurova99
26. aug 2021

@pokahontas123 ja som ho brala a som mala neskutocnu chut na sladke pri nom preto som prestala

henikap123
26. aug 2021

Pri prvom bábätku sa mi podarilo na prvý Raz ale myslím že by sa podarilo aj tak, teraz sa snažíme o druhé a nedarí sa a beriem ho a tiež sa mi zdá že mám nežiadúce účinky, hlavne náladovosť, môže byt že aj pichanie a bolesť pŕs bolo kvôli tomu.

xtimkax
8. okt 2021

@pokahontas123 ahoj. Tak ako? Bolo yo z inofolicu alebo si tehotna?

pokahontas123
autor
7. nov 2021

@xtimkax z inofolicu😀

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre