Inofolic na otehotnenie áno či nie ? 🙂 ms nepravidelná
My sme s mužom brali obaja folandrol a inofolic, a po čase sme zistili že zbytočne a bol problém úplne niekde inde 🫣
Ak by si mala záujem, nejaké sáčky mi ostali. Za poštovné posuniem.
Áno pri dcére do 3 mesiacov som otehotnela , teraz ho beriem dva týždne 🙂
Ďakujem dievčatá ❤️
Ja pridam opacnu skusenost. Mne nepomohol a brala som ho vyse 6 mesiacov. Nakoniec mi pomohlo nieco ine.
Ale su zeny, ktorym pomohol. Tak vyskusajte a uvidite.
Drzim palce...
@camelie12 a čo vám pomohlo ?
Po mužovom spermiograme a mojich vyšetreniach nám bolo odporučené užívať manžel folandrol a ja inofolic. Po 4 mesiacoch sa zadarilo. Nevyskúšaš, nevieš. Držím palce.
ano, treba vysksuat, mne nezabral. teraz viem aj dovod.
pomohol mi cas (kym sa telo precistilo od hormonalnej antikoncepcie, bohuzial dlhorocne uzivanej :(( Brala som aj Duphaston na upravu cyklu potom. A o nejaky cas sa nam podarilo 1. IUI a druhe dietatko sa nam podarilo prirodzene na prvykrat. Co je doslova zazrak pri mojom nepravidelnejsom cykle. Po porodoch sa mi celkom spravidelnil (cca 24-25 dni je teraz), len je o nieco kratsi.
Určite skús, nič za to nedáš. Preventívne som si pred plánovaným snažením nasadila inofolic a mužovi folandrol, že či to urýchlime. Podarilo sa nám hneď. Ktovie či to pomohlo, ale určite by som si to dala aj nabudúce keď budem chcieť otehotnieť 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Treba vyskúšať u mňa zabral dvakrát do 2-3 mesiacov. Aj muž bral vtedy mesiac Folandrol. Ale neviem ti s istotou povedať,že to bolo len vďaka nemu,možno aj placebo 😁 ale ja by som ti ho odporučila.