Inofolic na otehotnenie

15. jan 2024

Inofolic na otehotnenie áno či nie ? 🙂 ms nepravidelná

krevet86
15. jan 2024

Treba vyskúšať u mňa zabral dvakrát do 2-3 mesiacov. Aj muž bral vtedy mesiac Folandrol. Ale neviem ti s istotou povedať,že to bolo len vďaka nemu,možno aj placebo 😁 ale ja by som ti ho odporučila.

amelia89
15. jan 2024

ja som ho tiez brala,podarilo sa 4. mesiac ale je to presne tak ako pise
@krevet86 ~ neviem ci to bolo vdaka nemu. ale nepokazis nim nič

lenuliatkotn
15. jan 2024

My sme s mužom brali obaja folandrol a inofolic, a po čase sme zistili že zbytočne a bol problém úplne niekde inde 🫣

zuzinjan
15. jan 2024

Ak by si mala záujem, nejaké sáčky mi ostali. Za poštovné posuniem.

lydion20
15. jan 2024

Áno pri dcére do 3 mesiacov som otehotnela , teraz ho beriem dva týždne 🙂

autor
15. jan 2024

Ďakujem dievčatá ❤️

camelie12
15. jan 2024

Ja pridam opacnu skusenost. Mne nepomohol a brala som ho vyse 6 mesiacov. Nakoniec mi pomohlo nieco ine.
Ale su zeny, ktorym pomohol. Tak vyskusajte a uvidite.

Drzim palce...

autor
15. jan 2024

@camelie12 a čo vám pomohlo ?

lucijalucy
15. jan 2024

Po mužovom spermiograme a mojich vyšetreniach nám bolo odporučené užívať manžel folandrol a ja inofolic. Po 4 mesiacoch sa zadarilo. Nevyskúšaš, nevieš. Držím palce.

majamat
15. jan 2024

ano, treba vysksuat, mne nezabral. teraz viem aj dovod.

camelie12
15. jan 2024

pomohol mi cas (kym sa telo precistilo od hormonalnej antikoncepcie, bohuzial dlhorocne uzivanej :(( Brala som aj Duphaston na upravu cyklu potom. A o nejaky cas sa nam podarilo 1. IUI a druhe dietatko sa nam podarilo prirodzene na prvykrat. Co je doslova zazrak pri mojom nepravidelnejsom cykle. Po porodoch sa mi celkom spravidelnil (cca 24-25 dni je teraz), len je o nieco kratsi.

ivkav5
15. jan 2024

Určite skús, nič za to nedáš. Preventívne som si pred plánovaným snažením nasadila inofolic a mužovi folandrol, že či to urýchlime. Podarilo sa nám hneď. Ktovie či to pomohlo, ale určite by som si to dala aj nabudúce keď budem chcieť otehotnieť 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre