Pomohol Vám k vytúženému cieľu partnerský balíček pre ženu aj muža Inofolic & Folandrol? :-O
ja berem Inofolic už od septembra a zatiaľ nič :(...muž bral folandrol prvé tri mesiace ale kašle už na to,ale hádam to v niečom pomaha.
my sme sa snazili dlho, pocas toho som sem tam brala mesiac dva inofolic a absolutne nic...po dlhej dobe som si ho "naordinovala zas" a nahodou aj muzovi folandrol a v ten mesiac to vyslo..ale podla mna iba nahoda (mesiac predtym som bola aj na prefuku)...skor si myslim, ze je to farmaceuticky trik 🙂
kiežby to pomohlo 😉 .ale myslím si že lepšie je zveriť sa do rúk odborníkom.my ideme na druhý týždeň na prvú konzultáciu do Heliosu v MT, tak uvidíme, ale každopádne sa opýtam aj na účinnosť Inofolicu 😉
Aj ja som sa preto rozhodla pre Helios lebo maju všade dobre referencie.taka som napäta ze co bude...potom dam vediet.
Ahojtr nemate niektora na predaj folandrol?
@dejna31333 daj si do googla - pilulka24hod. - my si objednávame tam partnerský balíček, vyjde to o dosť lacnejšie ako v lekárni a poštovné zdarma. Nechcem robiť nikomu reklamu,len poradiť, kde možno kúpiť lacnejšie ako v lekárni...
Ahojte baby, chcem sa opýtať, či niektorej z Vás inofolic oddialil ms?beriem ho už druhý mesiac, mrcha mi mala dojsť 12teho, aj som mala bolesti ako vždy keď mám dostať, no bolesti už prešli a ms nikde.Môže to byť inofolicom alebo môžem byť tehotná?test som ešte nerobila, zdá sa mi priskoro. ďakujem za každú odpoveď 🙂
Dnes ráno som si test urobila a bol negatívny. Tak počkám pár dní a potom zas zopakujem 🙂
zienky, ak by niekto mal zaujem, ostalo mi skoro cele balenie partnerskeho balicka INOFOLIC+FOLANDROL - vid moje inzeraty. podla mna to funnguje! zalezi od diagnozy 🙂 😉
Ahojte zienky, ja by som posunula dalej folandrol, ak ma niekto zaujem, cca 18 sackov za 8,5 eur plus postovne. Pripadne osobny odber NR, mm nepomohol, len uskodil :/
@alexwarring ahoj a v čom mu uškodil? Lebo môj manžel ho tiež berie, zatiaľ však tiež nepomohol...
@wanda52 napisem ti spravu
@alexwarring ďakujem
Ako mohol uškodiť veď sú to len vitamíny.. nestrašte ma, ja už ho beriem pol roka a manžel takisto a zatiaľ tiež nepomohol ...
Ahojte zienky,
nam pravdepodoobne pomohol. Snazili sme sa (aj ked nie moc intenzivne) asi 4 roky. Tento cyklus sme zacali uzivat Folandrol & Inofolic a dnes rano som si nasla na tehu teste // 😀
Takze ja odporucam. 😉
@vero671 ak si doposial nezbadala na sebe ziadnu negativnu zmenu a ani tvoj mm tak je vsetko v poriadku, proste nie kazdemu to asi sadne... my sme vysadili a znama s partnerom tiez, ani im nevyhovoval
Zienky, ak by mala niektora z Vas zaujem o Folandrol pre partnera, zostalo nam teda 19 sackov, posuniem dalej za 8 eur plus postovne alebo osobny odber NR, pripadne blizke okolie, info v sprave.
Ahojte, my sme tiez uzivali folandrol a inofolic skoro rok a nakoniec sa to podarilo 🙂 treba tomu verit. Ostali mi doma este nejake balenia inofolicu aj folandrolu tak ak by mal niekto záujem, tak dajte vediet 🙂
Ahojte baby, rovnako ako vy sa aj my snažíme o bábo 10-ty mesiac. Včera som bola na preventívke u môjho lekára a zarazilo ma, že ma rovno poslal do reprodukčného centra. Ako postupoval váš lekár? Urobil Vám nejaké vyšetrenia, vitamíny, doplnky? Mám zmeniť lekára? Ďakujem za rady.
@lusi8 ja som viackrát absolvovala u svojej gynekologičky folikulometriu -či mávam ovuláciu, tiež mi robila hormonálny profil z krvi, manžel bol opakovane na spermiogram, tiež mu urológ bral krv na hormonálny profil. Do centra sme sa rozhodli ísť sami s podporou mojej gyn. Ja som užívala inofolic a manžel folandrol. Ten folandrol nejak nepomohol a aj kvôli tomu, že nie sme najmladší rozhodli sme sa pre CAR. Moja gynekologička mi odporučila IUI, tak sme sa objednali a chcela by som to absolvovať. Dúfam, že to vyjde.. Tak ty sa hlavne svojho doktora opýtaj, z akého dôvodu ťa posiela do CAR, spýtaj sa na výsledky vyšetrení, však musíš vedieť, aké sú dôvody, že vás tam posiela...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
To by aj mňa zaujímalo 🙂