Inofolic combi - skúsenosti

katyess
10. sep 2016

Ahojte snazilky, zaregistrovala som novinku inofolic combi- mate niektora skusenosti? Dakujem za reakcie 🙂 😉 🙂

laurellay
17. sep 2016

Ahoj, inofolic combi som zareistrovala aj ja, zacala som ho uzivat 2x denne (rano, vecer), beriem ho zatial iba 4 dni, tak uvidim, ci zaberie, budem informovat😊

lentilka46
17. sep 2016

V com je rozdiel oproti obyc inofolicu?

laurellay
17. sep 2016

Obsahuje naviac zlozku d-chiro inozitol, ktora vhodne doplna
ucinok myo-ionzitolu a kyseliny listovej...

adriannah
18. sep 2016

Mam kúpený z pilulka24, len kvôli môjmu Pcos čakám na meškajúci menzes a 1DC nasadim 🙂 na menovanej stránke doktorka vysvetľuje aký je medzi nimi rozdiel a dobrý popis je pri ňom ...držím Vám palce 🙂

katyess
autor
20. sep 2016

Ja som si tiez dnes objednala z pilulky 😊 tak uvidime... a skusali ste aj klasicky inofolik? Ja uz beriem treti mesiac klasicky inofolic a zatial nic...

laurellay
20. sep 2016

ja mam skusenost zatial iba s tymto combi, pricom mozem povedat, ze som po prvykrat v zivote citila, ze mam ovulaciu-pichalo ma v podbrusku, tak uvidime, ci zabral😊

zus_ke
12. okt 2016

@laurellay ahoj, tak ako pozeram, ze uz si tehu takze zabralo to? ;) gratulujem 🙂

laurellay
15. okt 2016

@zus_ke ahoj, no veru zabral, takze na prvykrat od nasadenia, ani som tomu nemohla uverit🙂 ale nemala som ziadne zdravotne problemy, len mi to nejak pomohlo k dozrievaniu vajicok, takze vrelo odporucam👍

katyess
autor
15. okt 2016

@ laurellay gratulujem 😊 potesujuca informacia a drzim palceky... ja som tiez tento mesiac presla na inofolic combi, tak uvidime...

zus_ke
16. okt 2016

@laurellay gratulujem ;) ja ho beriem len 3 den tak uvidime ;) u nas sice problemy su, uz mame aj 3 ivf za sebou ale tak nevzdavam sa ;)

rogiii
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zus_ke
4. nov 2016

zatial niesom tehotna, takze tazko povedat 🙂 ale beriem ho len kratko zatial.... dnes som 4DC, a planujem tento cyklus robit ovulacne testy tak uvidime 🙂 kazdopadne dam vediet a tebe drzim palce nech pomoze 🙂

rogiii
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katyess
autor
4. nov 2016

@zus_ke ja uz mam za sebou mesiac s inofolicom combi ovu prisla az na 23 den a teraz uvidime... drzim vam palce 😉

zus_ke
4. nov 2016

@katyess drzim palce ✊🏻 a posli potom foto s // 🍀 nech mame motivacnee 😊

gaby22
4. nov 2016

Ahojte ja uzivam inofolic combi uz 10den a ovulka mi prisla na 6 den od zacatia bratia pred tym som uzivala obycajny inofolic ale ten nepomohol hadam sa zadari

rogiii
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
rogiii
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katyess
autor
14. nov 2016

@gaby22 nieco nove? ja som bola u gyndy na preventivke piatok ale nebolo nic "nove" vidiet... a uz pocitujem PMS...😐 taham 35DC... tak cakam kedy dorazi mrcha... lekarka mi sama odporucila inofolic combi teraz..

gaby22
15. nov 2016

Ahoj katyess zatial nic nove inofolic doberam mrcha ma prist za tyzden no ak nepomohol musim ist na laparku

rogiii
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katyess
autor
16. nov 2016

@gaby22 tak mne nepomohol....vcera rano dorazila mrcha...😔 kupila som si este dve balenia...tak uvidime, ale ked nepomozu tak uvidime ako budeme postupovat dalej..

rogiii
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gaby22
16. nov 2016

Katyes mi s priatelom sa snazime od aprila o babo a zatial nic len anovulacne cykli inofolic berem od jula a nic po zmene doktorky mi ziatili pco a 5 krat zvecsene vajecniky takze v decembri ma caka laparka hadam pomoze lebo uz nevladzem psychicky :((kazda kamaratka v okoli je tehotna a ja nic

milos32nika21
16. nov 2016

Mne bolo povedane ze combi je skor pre take silnejsie zeny ....ja beriem inofolic normalny ale zatial len chvilku tak uvidime

milos32nika21
16. nov 2016

@gaby22 inak aj ja odkedy sa snazimr o babo mam pocit ze vsetky okolo su tehotne len ja nie 😐😐 alle hadam to aj nas caka tiez beriem inofolic alchimilkovy caj pijem 2 krat za den ovulacne testy robim cyklus mam ze 45 dnovy tak hruza uz neviem co by som si dala.

gaby22
16. nov 2016

Ved to aj alchimelku tak mozno sa raz pockam

rogiii
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
milos32nika21
16. nov 2016

ja som pytala v lekarni tiez combi a pozerala namna ze kto mi too odporucil a ze kolko mam kilov ked som jej povedala ze 48 tak povedala ze to vobec tak neviem

rogiii
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre