Ahojte snazilky, zaregistrovala som novinku inofolic combi- mate niektora skusenosti? Dakujem za reakcie 🙂 😉 🙂
V com je rozdiel oproti obyc inofolicu?
Obsahuje naviac zlozku d-chiro inozitol, ktora vhodne doplna
ucinok myo-ionzitolu a kyseliny listovej...
Mam kúpený z pilulka24, len kvôli môjmu Pcos čakám na meškajúci menzes a 1DC nasadim 🙂 na menovanej stránke doktorka vysvetľuje aký je medzi nimi rozdiel a dobrý popis je pri ňom ...držím Vám palce 🙂
Ja som si tiez dnes objednala z pilulky 😊 tak uvidime... a skusali ste aj klasicky inofolik? Ja uz beriem treti mesiac klasicky inofolic a zatial nic...
ja mam skusenost zatial iba s tymto combi, pricom mozem povedat, ze som po prvykrat v zivote citila, ze mam ovulaciu-pichalo ma v podbrusku, tak uvidime, ci zabral😊
@ laurellay gratulujem 😊 potesujuca informacia a drzim palceky... ja som tiez tento mesiac presla na inofolic combi, tak uvidime...
zatial niesom tehotna, takze tazko povedat 🙂 ale beriem ho len kratko zatial.... dnes som 4DC, a planujem tento cyklus robit ovulacne testy tak uvidime 🙂 kazdopadne dam vediet a tebe drzim palce nech pomoze 🙂
Ahojte ja uzivam inofolic combi uz 10den a ovulka mi prisla na 6 den od zacatia bratia pred tym som uzivala obycajny inofolic ale ten nepomohol hadam sa zadari
Ahoj katyess zatial nic nove inofolic doberam mrcha ma prist za tyzden no ak nepomohol musim ist na laparku
Katyes mi s priatelom sa snazime od aprila o babo a zatial nic len anovulacne cykli inofolic berem od jula a nic po zmene doktorky mi ziatili pco a 5 krat zvecsene vajecniky takze v decembri ma caka laparka hadam pomoze lebo uz nevladzem psychicky :((kazda kamaratka v okoli je tehotna a ja nic
Mne bolo povedane ze combi je skor pre take silnejsie zeny ....ja beriem inofolic normalny ale zatial len chvilku tak uvidime
@gaby22 inak aj ja odkedy sa snazimr o babo mam pocit ze vsetky okolo su tehotne len ja nie 😐😐 alle hadam to aj nas caka tiez beriem inofolic alchimilkovy caj pijem 2 krat za den ovulacne testy robim cyklus mam ze 45 dnovy tak hruza uz neviem co by som si dala.
Ved to aj alchimelku tak mozno sa raz pockam
ja som pytala v lekarni tiez combi a pozerala namna ze kto mi too odporucil a ze kolko mam kilov ked som jej povedala ze 48 tak povedala ze to vobec tak neviem
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj, inofolic combi som zareistrovala aj ja, zacala som ho uzivat 2x denne (rano, vecer), beriem ho zatial iba 4 dni, tak uvidim, ci zaberie, budem informovat😊